Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arsenal kent bijzonder frustrerende avond tegen Koemans Southampton

Laatste update:

Arsenal - Southampton 0-0
In de eerste helft weliswaar geen doelpunten, maar wel volop entertainment. Mesut Özil zorgde bij Arsenal voor het meeste gevaar, maar Fraser Forster hield de bezoekende ploeg van Koeman op de been. Na twaalf minuten beantwoordde Özil een pass van Alexis Sánchez met een snel schot, dat door Forster met zijn linkervoet werd gekeerd. Nog geen tien minuten later voorkwam de doelman op magistrale wijze dat een inzet van de Duitser van dichtbij alsnog de 1-0 betekende. Bij Southampton hadden Sadio Mané en Oriol Romeu de openingstreffer op hun schoen, maar ook zij konden niet voorkomen dat de eerste helft zonder doelpunten eindigde.

Een ingreep van Forster voorkwam een flitsend begin van Arsenal na rust. Drie minuten na de onderbreking keerde de doelman een inzet van Olivier Giroud. Southampton slaagde er niet in om onder de druk van de Londenaren uit te komen. Forster keerde een kopbal van Giroud, stond een doelpunt van Theo Walcott in de weg en zag hoe James Ward-Prowse een inzet van Alexis van de lijn hield. Hoe Arsenal het ook probeerde, Forster had altijd een antwoord op de aanvalspogingen van the Gunners. Zo stuitte Alexis in de slotminuten, na een goede combinatie met Özil, op de doelman, die zijn ploeg daarmee aan een punt hielp.

West Ham United - Aston Villa 2-0
Dat de bezoekers zonder kleerscheuren het rustsignaal haalden, was op zich al een prestatie. Het team van Rémi Garde stond na zeventien minuten immers al met tien man op het veld, na een elleboogstoot van Jordan Ayew jegens Aaron Cresswell. De ploeg van Slaven Bilic verhoogde de druk op de defensie van the Villans, maar dat resulteerde niet in een openingstreffer voor rust.

In de tweede helft bleef West Ham druk zetten en kwam Aston Villa aanvankelijk goed weg. Micah Richards verrichtte een cruciale ingreep in de doelmond en een inzet van Dimitri Payet ging via Mark Bunn tegen het aluminium. Na een klein uur spelen was het alsnog raak. De verre pass van Mark Noble werd door Michail Antonio beantwoord met een kopbal in de verre hoek: 1-0. Het wachten was op een tweede goal, al kwam het scorebord pas vijf minuten voor tijd in beweging. Cheikhou Kouyaté was het eindstation van een counter, op aangeven van Enner Valencia.

-
Eindigt Arsenal in de top vier?

Meer nieuws

Kraay jr. las nieuws over Feyenoorder: 'Meest belachelijke bericht in maanden'
1
Noa Lang belt Brands op met speciaal verzoek: 'Dat zegt veel over hem'
2
De Telegraaf: Ajax is concreet voor Sandler maar heeft concurrentie van PSV
39
Marcel Brands geeft Slot heel belangrijke tip om te kunnen slagen in Engeland
16
Brands bevestigt belastingstelling van PSV: 'Het is een interessante speler'
4
Live meepraten in de Eredivisie: NEC - AZ
45

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties