Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal komt met contractnieuws: 'Ik denk dat ik dit zelf heb verdiend'

Laatste update:

Vader Chuka zegt dat er meerdere clubs zijn onder de Premier League die zijn zoon graag willen huren van Arsenal, omdat ze denken dat de vleugelspeler een meerwaarde zou zijn. "Alex geeft daar ook de voorkeur aan, om ervaring op te doen. Hopelijk wordt er iets geregeld na de interlandperiode", wordt Iwobi senior geciteerd in de Engelse media.

De negentienjarige Iwobi deed in de voorbereiding al een paar keer mee bij Arsenal en maakte toen indruk. "Ik ben heel blij dat ik bij zo'n grote club heb kunnen tekenen", zegt de jongeling. "Ik speel nu al geruime tijd in de opleiding van Arsenal en ik denk dat ik dit contract zelf verdiend heb. Ik heb ups and downs meegemaakt, maar dit is een heel mooi moment voor mij."

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
5
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties