Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Arsenal kreeg de kans om met Özil een volwaardig eindproduct te kopen'

Laatste update:

De manager van the Blues gelooft dat de puzzel van Arsenal door de komst van de 25-jarige Özil 'compleet' is. "Arsène Wenger gaf hem het shirt en Özil liet het team direct beter spelen. Hij is fenomenaal. Ik ken zijn sterke punten, hij heeft geen zwaktes. Het is onmogelijk hem een hele wedstrijd af te stoppen, want hij heeft altijd een paar momenten. Een team kun je op vele manieren versterken. Een manier is om een volwaardig eindproduct te kopen. Arsenal kreeg met Mesut die kans en die hebben ze aangegrepen", zegt Mourinho tegen Sky Sports.

Mourinho heeft een uitstekende relatie met Özil, maar gaf de technicus in Santiago Bernabéu niet altijd het volledige vertrouwen. In een wedstrijd tegen Deportivo la Coruña haalde hij Özil bijvoorbeeld in de rust naar de kant en dat was tegen het zere been van Sergio Ramos, die in de tweede helft met het tenue van Özil onder zijn eigen shirt speelde. "Hoe beter je bent, hoe vaker je speelt", sprak the Special One bovendien na afloop. Mourinho blijft echter wel een fan van Özil en ziet Arsenal met hem in de ploeg als een kampioenskandidaat.

Arsenal heeft momenteel één punt minder dan Liverpool; Chelsea staat vierde. "Jongens als Theo Walcott, Kieran Gibbs en Aaron Ramsey zijn zelf opgeleid en nu kerels geworden. Daarom zijn ze nu zo goed. Met Özil is het team bovendien beter geworden en ze zijn klaar om voor de titel te strijden", aldus Mourinho, die zich erover verbaasde dat Arsenal vijftig miljoen euro betaalde voor de linkspoot. "Maar tegelijkertijd weet ik wat Real Madrid is. Het is een club die zijn filosofie trouw blijft. Ze kochten Isco en Gareth Bale en daarom lieten ze Mesut gaan."

-
Wat verwacht jij van Arsenal - Chelsea?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Beuker schetst ideale Ajax-trainer: 'Louis van Gaal een fantastisch voorbeeld'
9
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Johan Derksen oppert nieuwe trainer Feyenoord; Valentijn Driessen geeft tegengas
12
Tuchel wijst één zondebok aan na Bayern - Real: 'Hij was veel te hebzuchtig'
21
John van den Brom toont clubliefde en keert definitief terug bij Vitesse
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties