Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal krijgt door afgang van Man City reuzenkans op hoofdprijs

Laatste update:

Het blijft toch een vreemd gegeven dat een club met al het geld van de wereld wekelijks speelt met Martin Demichelis in het centrum van de defensie. De 33-jarige mandekker maakte ook tegen Wigan Athletic geen beste indruk. Na 25 minuten was hij indirect verantwoordelijk voor de eerste tegentreffer. De Argentijn legde Marc-Antoine Fortuné (ex-FC Utrecht) neer in het strafschopgebied, waardoor Jordi Gómez mocht aanleggen van elf meter. De Spanjaard faalde niet.

Manchester City bakte er ook in aanvallend opzicht helemaal niets van in de eerste helft: na veertig minuten had het sterrenensemble van Pellegrini nog geen schot gelost richting het doel van keeper Scott Carson. Wie dacht dat een donderpreek van Pellegrini ervoor zou zorgen dat the Citizens beter uit de kleedkamer zouden komen, kwam bedrogen uit. De tweede helft was nog maar net op gang, of de bal lag alweer achter keeper Costel Pantilimon. Opnieuw hielp Demichelis een handje: de verdediger bouwde dramatisch op en James Perch prikte bij de tweede paal binnen.

Pas na de uurmarkering kwam de thuisploeg op stoom. Eerst kopte invaller Edin Dzeko nog op de paal, vervolgens zette Samir Nasri met een schot in de benedenhoek wel de 1-2 op het bord. Vanaf dat moment was het werkelijk alles of niets voor Manchester City. Wigan Athletic werd met de rug tegen de muur gezet en de voetbalgrootmacht uit de Premier League kreeg kans na kans na kans.

Het was de thuisploeg echter niet gegund: telkens zocht men het doel op de verkeerde plek, stond keeper Carson in de weg of lag er weer een verdediger voor. Nu Manchester City is uitgeschakeld, is Arsenal de topfavoriet voor de eindwinst van de FA Cup. Arsenal neemt het in de halve finale op tegen Wigan Athletic en de andere halve eindstrijd gaat tussen Hull City (Premier League) en Sheffield United (League One).

-
Nu wint Arsenal de FA Cup

Meer nieuws

Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
0
Vitesse mogelijk overgenomen vanuit Midden-Oosten: 'Met name één land genoemd'
12
Ajax rondt komst van nieuwe keeper af met status van toptalent
5
'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
16
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
6
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties