Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal krijgt opvolger van Emery getipt: 'Ik zou portemonnee trekken voor hem'

Laatste update:

"Ik heb ergens gelezen dat Emery vanuit tactisch perspectief blij was met de manier waarop het 1-1 gelijkspel tegen Wolverhampton Wanderers verliep. Als het de bedoeling was om the Wolves 24 keer op doel te laten schieten, dan verliep alles inderdaad volgens plan. Maar als je daarbij in overweging neemt dat dit het hoogste aantal schoten was dat Arsenal tegen heeft gekregen in de Premier League sinds de club naar het Emirates Stadium is verhuisd, vraag ik me af of dit zijn bedoeling was", begint Merson bij Sky Sports.

Aubameyang nieuwe aanvoerder Arsenal?: 'Dat zou heel goed kunnen'

"Die wedstrijd kwam ook nog eens nadat Arsenal 31 schoten tegen kreeg uit bij Watford, de nummer laatst van de Premier League. Daar is wel wat voor nodig. Emery heeft het moeilijk en het zou knap zijn als hij zijn baan weet te behouden als het bezoek aan Leicester verkeerd afloopt", gaat Merson verder. "Het gat met de nummer vier is al zes punten en Arsenal kan zich, realistisch gezien, dit seizoen nog maar twee nederlagen veroorloven als het de teams die boven hen staan bij wil houden. En om de zaak nog wat erger te maken beginnen de fans te morren. Ze joelen, nemen beslissingen en scanderen: 'Je weet niet waar je mee bezig bent.'"

"Dat is niet goed, zeker niet omdat we een interlandonderbreking ingaan waarin Emery's positie onder vuur zal komen te liggen als ze verliezen van Leicester." Merson is wel onder de indruk van het werk dat manager Brendan Rodgers heeft verzet bij the Foxes: "Hij heeft iedere speler die hij tot zijn beschikking heeft beter gemaakt. Hij krijgt wat uit iedere speler, ongelooflijk. Als ze zaterdag van Arsenal winnen, liggen ze op pole-position voor de top vier. Rodgers doet het zo goed dat het moeilijk gaat worden voor Leicester om hem te behouden. Als ik Arsenal was, zou ik de portemonnee trekken om hem binnen te halen. Ik zou hem een vijfjarig contract geven en dan achterover hangen terwijl hij de club transformeert."

Zou jij Brendan Rodgers een goede trainer vinden voor Arsenal?

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
6
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
5
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
26
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
79

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties