Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal laat Braziliaan definitief gaan: 'Ik heb er geen woorden voor'

Laatste update:

"Ik ben erg blij. Ik ben Fluminense dankbaar dat ik na zo'n lange tijd terug heb kunnen keren en ik kan niet wachten om te beginnen. Ik heb altijd het verlangen gehad om terug te keren en toen ik erachter kwam dat het mogelijk was, werd ik erg blij. Ik heb er geen woorden voor", aldus Wellington, die met rugnummer elf gaat spelen.

De voormalig jeugdinternational van Brazilië had bij Arsenal nog een contract tot de zomer van 2018. Hij zei in maart 2015 nog dat hij ernaar uitkeek om écht in het eerste van Arsenal te spelen: "Het is een droom om voor Arsenal te spelen, een geweldige club. Ik ben er nu wel klaar voor, denk ik. Ik kijk ernaar uit om met Arsène Wenger te gaan werken, want ik denk dat ik veel van hem kan leren."

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op

Had Wellington Silva de kans moeten krijgen in Arsenal 1?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
9
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties