Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Arsenal laat Southampton verbijsterd achter na deal van zes miljoen euro'

Laatste update:

Arsenal is naar verluidt circa zes miljoen euro kwijt aan de deal voor Soares, inclusief de huursom en het salaris van de vleugelverdediger. Een vreemde beslissing van Arsenal, zo oordeelt Ornstein in zijn analyse over het transferbeleid van the Gunners. Soares beschikt bij Southampton namelijk over een contract tot het einde van het seizoen en was over enkele maanden transfervrij op te halen in Zuid-Engeland.

Mikel Arteta: 'Erg blij met de komst van Cedric Soares en Pablo Marí'

Daarnaast is Soares de komende tijd niet inzetbaar voor manager Mikel Arteta vanwege schade aan het kniegewricht. De verwachting is dat de huurling pas in maart in actie kan komen voor Arsenal. Soares verscheen afgelopen vrijdag met kniebescherming bij de medische keuring van de Londense club. Desondanks tekende hij even later een huurovereenkomst voor zes maanden.

Soares, sinds 2015 actief in de Premier League, stond er goed op bij Southampton-manager Ralph Hasenhüttl. Desondanks mocht de flankspeler uitzien naar een andere club in de afgelopen transferperiode. The Saints haalden vorige week Kyle Walker-Peters binnen voor de rechtsbackpositie. De jonge vleugelverdediger wordt de komende maanden gehuurd van Tottenham Hotspur.

Begrijp jij waarom Arsenal Cédric Soares op huurbasis heeft binnengehaald?

Meer nieuws

Sterkhouder Real Madrid raakt geblesseerd: CL-finale en EK komen in gevaar
0
Duitse media zijn eensgezind over spel van Matthijs de Ligt tegen Real Madrid
36
'PL-clubs kunnen bijvoorbeeld een Geertruida dan gratis bij Feyenoord oppikken'
39
'Oud-Ajacied Babangida zwaargewond na auto-ongeluk; broer overleden'
9
Profdarter Huybrechts krijgt klappen en breekt schouder na Belgische bekerfinale
10
De Telegraaf noemt redenen waarom Ajax-deal Potter klapte; Ten Hag weer in beeld
58

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties