Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal legt op één dag drie man vast met nieuwe contracten

Laatste update:

Arsène Wenger stelt Cazorla en Ramsey in principe in zijn basiself op, wanneer beiden fit zijn. In het geval van Ramsey was dat dit seizoen niet altijd mogelijk, omdat de Welshman last had van fysiek malheur. Zelalem moet nog doorbreken in Londen: de pas zeventienjarige Duitser mocht twee maanden geleden debuteren in een FA Cup-wedstrijd. Wenger verwacht veel van de jonge middenvelder voor de toekomst.

"Cazorla en Ramsey zijn echte sleutelspelers voor ons", becommentarieert de trainer via de officiële kanalen van Arsenal. "Dit nieuws is een opsteker voor de hele club. Gedion is natuurlijk nog jong, maar hij heeft al laten zien echt een belofte te zijn. We zien allemaal uit naar zijn ontwikkeling binnen deze club", aldus Wenger. Ook het drietal met een nieuw contract reageert dinsdag verheugd op het nieuws.

"Ik ben er erg blij mee", zegt de 23-jarige Ramsey, die sinds zijn debuut al 122 wedstrijden in de Premier League speelde voor Arsenal. "Ik ben hier nu al zes seizoenen en ben erg gelukkig. Ik denk dat we dit seizoen hebben laten zien waar we voor gaan en welke kant we op willen met Arsenal. Ik wil daar deel van uitmaken, van iets speciaals. We beschikken over een erg goed team dat bijzondere prestaties kan neerzetten."

Ook Cazorla is blij dat hij duidelijkheid heeft over zijn toekomst in het Emirates Stadium. "Deze club maakt mij gelukkig: de manager, mijn ploeggenoten, de fantastische supporters, het stadion en de hele organisatie hier. Ik heb het hier altijd geweldig naar mijn zin gehad en denk dat we met Arsenal een grote rol kunnen gaan spelen in de strijd om de grote prijzen. Dat is voor mij belangrijk."

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
1
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
68
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
15
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
37
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties