Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arsenal loopt zich stuk op doelman en moet op herhaling in FA Cup

Laatste update:

Arsène Wenger en Steve Bruce kozen er voor om de voorkeur te geven aan de competitie en de wedstrijd te beginnen met sterk gewijzigde elftallen. Arsenal doet in de Premier League nog volop mee voor het kampioenschap, en speelt dinsdag in de Champions League tegen Barcelona, en begon met Laurent Koscielny en Per Mertesacker met slechts twee spelers in de basis die afgelopen zondag ook startten tegen Leicester City. Bruce bracht bij Hull zelfs tien wijzigingen aan in zijn team, dat bovenaan staat in het Championship en aan het einde van het seizoen weer hoopt te promoveren naar de Premier League.

Van onwennigheid was ondanks alle wijzigingen bij Arsenal nauwelijks sprake. De thuisploeg greep Hull meteen bij de keel en kreeg na ruim tien minuten spelen een goede kans via Danny Welbeck. De spits, die voor het eerst in tien maanden weer in de basis stond, kon echter met het hoofd geen richting meegeven en kopte de bal recht in de handen van Jakupovic. De keeper hield zijn ploeg daarna in de eerste helft nog meerdere malen op de been door goede reddingen op doelpogingen van Wellbeck en Theo Walcott. Alex Iwobi kreeg ook nog een goede kans voor the Gunners, die in de eerste helft 65 procent balbezit hadden, maar zijn afstandsschot ging net langs het doel.

De wedstrijd gaf met een belegering van Hulls zestienmetergebied door Arsenal in de tweede helft eenzelfde beeld. De thuisploeg bleef echter moeite houden met de schier onpasseerbare Jakupovic. De Zwitser pakte vlak na rust een bal die Walcott na goed voorbereidend werk door Kieran Gibbs voor het intikken had, terwijl hij even later aan een schot van Iwobi dat net naast ging niets hoefde te doen. Bij een daaropvolgende vrije trap van Joel Campbell kon de keeper weer aan de bak; zijn vingertoppen waren net genoeg om de bal tegen de paal te sturen.

Na ruim een uur leek een van richting veranderd schot van Welbeck Jakupovic dan toch te machtig, maar door een geweldige reflex zat de keeper er weer net bij. Hij zag daarna David Meyler bij een zeldzame uitbraak van Hull in het zijnet schieten, voordat Arsenal weer ten aanval trok en de druk opvoerde. Wenger probeerde met het inbrengen van Olivier Giroud, Alex Oxlade-Chamberlain en Alexis Sánchez het tij te keren, maar ook zij slaagden er niet in te scoren. Sánchez was met een vrije trap die recht op de doelman af vloog nog dicht bij een doelpunt, terwijl een kopbal van Oxlade-Chamberlain in de slotseconden nog werd gepakt door de keeper.

-
Denk je dat Arsenal in de replay wel afrekent met Hull City?

Meer nieuws

Kraay jr. las nieuws over Feyenoorder: 'Meest belachelijke bericht in maanden'
1
Noa Lang belt Brands op met speciaal verzoek: 'Dat zegt veel over hem'
2
De Telegraaf: Ajax is concreet voor Sandler maar heeft concurrentie van PSV
40
Marcel Brands geeft Slot heel belangrijke tip om te kunnen slagen in Engeland
16
Brands bevestigt belastingstelling van PSV: 'Het is een interessante speler'
4
Live meepraten in de Eredivisie: NEC - AZ
47

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties