Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Overtuigend NAC Breda bezorgt Roda JC nieuwe dreun in duel met 2 prachtgoals

Laatste update:

Roda kreeg in de afgelopen tien dagen twee enorme teleurstellingen te verwerken. Eerst dachten de Limburgers door een fout van de stadionspeaker ten onrechte dat ze gepromoveerd waren, een week later liep Roda promotie mis na een nederlaag bij FC Groningen.

Nummer twee Groningen promoveerde daardoor naar de Eredivisie, nummer drie Roda moest de Keuken Kampioen Play-Offs in. En die begon de club tegen NAC, dat het afgelopen Keuken Kampioen Divisie-seizoen als achtste eindigde.

Na ruim zestien minuten spelen kwam NAC op voorsprong. Een lange inworp belandde via Roy Kuijpers bij Sigurd Haugen, die de bal al vallend in de hoek schoot: 1-0.

Vlak daarna kreeg de thuisploeg via Omgba de kans om de score te verdubbelen, maar hij stuitte op doelman Calvin Raatsie. Aan de andere kant van het veld bracht Pepijn van de Merbel van dichtbij redding op een schot van Sami Ouaissa.

De tweede helft was tien minuten oud toen NAC de uitgelezen mogelijkheid kreeg om op 2-0 te komen. Invaller Orhan Dzepar speelde de bal te kort terug op Raatsie, waarna Jan van den Bergh onderschepte en werd neergelegd door de doelman: penalty. Janosek faalde niet vanaf elf meter.

De fans in het Rat Verlegh Stadion waren nog maar nauwelijks bekomen van het juichen na de 2-0, of het stond al 3-0. Een afvallende bal belandde voor de voeten van Janosek, die vanaf ruim twintig meter schitterend raak schoot.

NAC was daarna meermaals dicht bij de 4-0, terwijl Roda daar weinig tegenin wist te brengen. Toch werd het vlak voor tijd op een schitterende manier 3-1, toen Koglin een vrije trap in de kruising schoot.

Daardoor zal Roda dit treffen toch nog met een iets positiever gevoel afsluiten. Toch zal het voor de ploeg van trainer Bas Sibum een flinke opgave worden om deze 3-1 achterstand komende vrijdagavond, als de return plaatsvindt in het Parkstad Limburg Stadion, weg te poetsen.

Meer nieuws

De 19-jarige van 100 miljoen die het middenveld van Man United moet hervormen
8
VZ Elftal van het Jaar: PSV domineert; ook Feyenoord goed vertegenwoordigd
68
Beelden verdachte kaarten van aangeklaagde Paquetá direct grote hit op internet
4
FC Utrecht overklast Sparta en strijdt met Go Ahead om Conference League-ticket
28
FC Barcelona krijgt concurrentie van Bayern in strijd om Spaans international
7
Farioli noemt één ding dat hij bij Ajax-spelers wil zien: 'Dat wordt onderschat'
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties