Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal maakt melding van akkoord met City over Nasri

Laatste update:

Arsenal noemt geen afgesproken transferbedrag, maar laat wel weten dat Nasri niet meereist naar Italië, waar zijn team woensdagavond de degens kruist met Udinese in de Champions League-playoff. Eerder op de middag maakte BBC Sport bekend dat Nasri gewoon meeging naar Italië, maar die informatie blijkt niet te kloppen. In plaats daarvan reist de 24-jarige Fransman naar Noord-Engeland, om daar een medische keuring te ondergaan bij the Citizens. Het is de vraag of Nasri zelf al akkoord is met de club.

De leegloop bij Arsenal wordt nu groter en groter. Eerder deze maand werd Cesc Fàbregas reeds voor zo'n 35 miljoen euro verkocht aan Barcelona; daarvoor nog verruilde Gaël Clichy de club voor Manchester City en onlangs koos ook Emmanuel Eboué voor een nieuwe club: Galatasaray. Het ligt in de lijn der verwachting dat ook Nicklas Bendtner nog een transfer gaat maken.

Arsenal weet zonder Cesc Fàbregas en Samir Nasri de top vijf nog te halen, dit seizoen

Meer nieuws

Arne Slot en Te Kloese hebben mooie woorden over voor vertrekkende Van Persie
1
Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op Feyenoord-Excelsior en win 5.000!
0
Bosz reageert op omstreden Ibiza-trip PSV: 'Dat heb ik de jongens laten zien'
26
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Vitesse krijgt goed nieuws van de KNVB: 'Licht aan het einde van de tunnel'
32
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties