Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

'Arsenal meldt zich voor PSV-aanvaller Johan Bakayoko, die een flinke transfersom moet opleveren'

Laatste update:

De 21-jarige Bakayoko werd de afgelopen maanden gelinkt aan Bayern München, Borussia Dortmund en Liverpool. Daar komt nu ook Arsenal bij. Volgens de Belgische berichtgeving is de vleugelflitser, ondanks een teleurstellend EK tot dusver, zeer populair op de transfermarkt.

GvA stelt dat Arsenal een duidelijk plan heeft met Bakayoko. "De Engelse vicekampioen zoekt toptalenten die passen in de stijl van coach Mikel Arteta en Bakayoko heeft het profiel. Hij zou er zichzelf kunnen ontwikkelen in de schaduw van de Engelse rechtsbuiten Bukayo Saka. De Belg heeft een gelijkwaardig profiel en zou Saka op termijn kunnen opvolgen."

Het kan nog even duren voor de mogelijke transfer van Bakayoko naar Arsenal plaatsvindt. "De Rode Duivels en de Belgische voetbalbond verkiezen sowieso dat transfers pas na het EK worden geregeld. De vraagprijs van PSV zal ook niet min zijn en zeker 45 miljoen euro bedragen."

Transfermarkt schat de huidige marktwaarde van Bakayoko eveneens op 45 miljoen euro. PSV kan een behoorlijke winst maken op de Belg, die in 2019 voor een bescheiden bedrag werd opgepikt bij Anderlecht.

Na indruk te hebben gemaakt bij Jong PSV brak Bakayoko in het seizoen 2022/23 door in de hoofdmacht van de Eindhovenaren. Inmiddels staat de teller op 85 officiële wedstrijden, waarin de linkspoot goed was voor 21 doelpunten en 19 assists. Met name in het afgelopen seizoen was Bakayoko een ware attractie in de Eredivisie, die door PSV gewonnen werd.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Feyenoords 'ideale opvolger van Berghuis' kan Nederland pijn doen op het EK
5
Afellay: 'Hij is de beste dit EK, hij speelt hierna niet meer bij zijn club'
15
Jude Bellingham geeft kraakheldere uitleg over woorden direct na wondergoal
15
Spanje schrikt even van Georgië maar geeft vervolgens masterclass: 4-1
72
Internationale voetbalfans wijzen massaal naar Xavi Simons na goal Rodri
46
Ajax hakt knoop door over toekomst van routinier Remko Pasveer
12

Meer sportnieuws

Reacties