Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Arsenal mikt op spits die dit seizoen al bij 22 doelpunten betrokken was'

Laatste update:

Gyökeres maakte afgelopen zomer voor zo'n twintig miljoen euro de overstap van Coventry City naar Sporting Portugal en lijkt het in Lissabon volledig naar zijn zin te hebben. In de Portugese competitie bezet hij de tweede plek op de topscorerslijst achter Simon Banza (SC Braga).

De Zweed was in competitieverband tot dusver goed voor negen goals en vier assists. Daarmee heeft hij een groot aandeel in de huidige koppositie van Sporting Portugal. Alle competities bij elkaar opgeteld staat de teller op vijftien goals en zeven assists.

Record weet dat Arsenal al verschillende keren een scout heeft laten afreizen om Gyökeres van dichtbij te bekijken. Hoewel de 25-jarige spits al meerdere jaren actief is geweest op Engelse bodem, is hij nooit eerder op de radar verschenen bij the Gunners.

Wel had Gyökeres afgelopen zomer de mogelijkheid om naar Newcastle United en Everton te verkassen. Hugo Viana en Rúben Amorim wisten de aanvaller er echter van te overtuigen om voor Sporting te kiezen. Dat huwelijk is tot dusver een uiterst succesvolle gebleken.

Clausule
Arsenal zal wel diep in de buidel moeten tasten voor Gyökeres, daar de aanvalsleider een afkoopclausule in zijn contract heeft staan van honderd miljoen euro. Sporting is niet bereid om de Zweed voor minder van de hand te doen.

De belangstelling uit de Premier League gaat daarnaast gepaard met interesse van Borussia Dortmund en Sevilla, voegt Record eraan toe. Ook zij stuurden scouts naar Estádio José Alvalade om Gyökeres te bekijken.

Sporting-coach Amorim sluit een vertrek van zijn spits niet uit. "Als een club bereid is om honderd miljoen euro te betalen, kunnen we een deel van dat geld gebruiken om iemand anders te halen. Als dat de clausule is, accepteer ik die", zo zei hij onlangs.

De Portugese coach prijst de houding van zijn pupil. "Hij is altijd als een van de eerste spelers op de club en werkt er keihard voor om iedere dag beter te worden. Hij is altijd beschikbaar als ik hem nodig heb en staat er als het team erom vraagt."

Meer nieuws

De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
4
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
24
Nijhuis onthult: 'Ik heb zelf gezorgd voor vrijspraak nadat ik rood uitdeelde'
7
VZ Kort: Jesse Marsch gaat als bondscoach naar het WK 2026
77
Liverpool geeft zege na blunder van Emi Martínez en goal van Gakpo tóch nog weg
21
FC Barcelona maakt geen fout en neemt plek twee over van Girona
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties