Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal moet basisklant weken missen: 'Het was een erg stevige tackle'

Laatste update:

De manager van Arsenal liet op de persconferentie weten dat het een 'erg stevige tackle' van Rose was en dat Bellerín in ieder geval komende zaterdag niet in actie kan komen in de uitwedstrijd tegen Manchester United. Ook de competitieduels met Bournemouth, West Ham United, Stoke City en Everton gaan waarschijnlijk aan de neus van de Spanjaard voorbij.

Bellerín zal daarnaast tijdens de bekerwedstrijd tegen Southampton en de Champions League-ontmoetingen met Paris Saint-Germain en FC Basel verstek moeten laten gaan. Wenger liet op de persbijeenkomst nog weten dat Alexis Sánchez hem heeft laten weten fit te zijn voor het duel met Man United.

Meer nieuws

Ook vertrek van Olivier Boscagli dreigt: 'PSV kan moeilijk nee zeggen'
7
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kieft adviseert Ajax te verkopen: 'Je hebt niks aan zo'n gozer, weg ermee'
8
Kritiek op Memphis na post over ballenmeisje: 'Kan iemand haar Insta sturen?'
20
Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'
13
Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties