Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Arsenal moet FA Cup winnen, dat is belangrijk voor Wenger en fans'

Laatste update:

Keown wijst bovendien op de positieve ontwikkeling die een aantal spelers van Arsenal dit seizoen heeft doorgemaakt. "Aaron Ramsey is op de voorgrond getreden, net als Theo Walcott. Alex Oxlade-Chamberlain laat goede dingen zien en de centrumverdedigers en doelman zijn volwassener geworden. Op het veld gebeuren positieve dingen en het is belangrijk om je daaraan vast te houden", vertelt Keown.

Arsenal won in 2005 met de FA Cup voor het laatst een prijs. De Londenaren staan nu in de halve finale van dat toernooi en treden daarin volgende week aan tegen Wigan Athletic. De overige halve finalisten zijn Hull City en Sheffield United en Arsenal lijkt dan ook de favoriet te zijn. "Het winnen van de FA Cup is ontzettend belangrijk voor de manager en de fans. Arsenal moet hem winnen", weet Keown.

De 47-jarige Engelsman, die tegenwoordig als scout aan Arsenal verbonden is, won als verdediger tussen 1993 en 2004 in totaal drie landskampioenschappen met de roodhemden. Hij denkt te weten hoe het komt dat Arsenal de laatste jaren steevast naast de titel grijpt: "Ze missen, vooral in uitwedstrijden, vertrouwen. Je moet de arrogantie van een kampioen hebben en met toewijding spelen. Je hebt overal op het veld leiders nodig, anders win je niet."

Denk jij dat Arsenal de FA Cup wint?

Meer nieuws

Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
29
KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3
'Ik had Van Dijk en De Vrij als teamgenoten, maar Sandler is het meest compleet'
14
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
VZ Kort: FC Den Bosch presenteert nieuwe hoofdtrainer
77
'Potter en Pusic bovenaan de lijst om Arne Slot op te volgen bij Feyenoord'
74

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties