Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal moet Liverpool-duo afstoppen: 'We kennen ze, ze zijn gevaarlijk'

Laatste update:

De Liverpool-spitsen Daniel Sturridge en Luis Suárez zijn uitstekend op dreef en krijgen de kans om koploper Arsenal van de eerste plaats te verdrijven. "We kennen ze nog uit het verleden", vertelt Vermaelen aan Sky Sports. "We hebben al vaak tegen Suárez gespeeld, en natuurlijk ken ik hem nog van onze gezamenlijke periode bij Ajax. Sturridge zijn we vorig seizoen nog tegengekomen."

"We kennen ze dus allebei, ze zijn goed in vorm en zijn behoorlijk gevaarlijk", vervolgt de Belg, die vertrouwen heeft in een goede afloop van de kraker in de Premier League. "We moeten doorgaan zoals we de laatste weken bezig waren. We staan bovenaan, dat moet ons het zelfvertrouwen geven dat nodig is om Liverpool te verslaan."

Middenvelder Jordan Henderson van the Reds laat aan de andere kant weten dat ook op Anfield het geloof in een goed resultaat aanwezig is. "Elk team in Engeland heeft kwaliteiten en Arsenal speelt dit seizoen erg goed. Maar dat doen wij ook", zegt Henderson op de officiële website van zijn club. "Het belooft een mooie wedstrijd te worden in het Emirates Stadium."

-
Denk je dat Arsenal zaterdag wint van Liverpool

Meer nieuws

Noa Lang is voor de tweede keer vader geworden en tatoeëert direct naam zoontje
0
VZ Kort: Gennaro Gattuso heeft beet en vindt derde club in drie jaar tijd
77
Messi: 'Ik wil geen transfer meer, ik beëindig mijn carrière bij Inter Miami'
16
Oud-speler FC Twente Ronnie S. wordt verdacht van drugshandel en witwassen
0
Stunttrainer Thiago Motta maakt binnenlandse overstap naar Juventus
25
De Telegraaf deelt uitslag van MRI-scan Brian Brobbey
44

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties