Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal moet vandaag oppassen voor Duitse 'MVP' van Premier League

Laatste update:

O Manchester City won slechts één van de laatste negen wedstrijden tegen Arsenal, in alle competities: vier remises, vier nederlagen. Die overwinning kwam wel in deze ontmoeting van afgelopen seizoen in het Etihad Stadium tot stand: 2-1.

O De 0-2 overwinning van Arsenal in het Etihad Stadium van januari 2015 is nog altijd de enige uitzege van de Londenaren in de Premier League tegen een club uit the big six, sinds de start van 2014/15: zeven remises, negen nederlagen.

O Manchester City heeft dit seizoen alle negen Premier League-duels gewonnen waarin het team van Josep Guardiola op voorsprong kwam. Arsenal won van alle Premier League-clubs tot dusver de meeste duels (drie) én pakte de meeste punten (negen) uit geslagen posities.

O Manchester City is het derde Premier League-team ooit met 28 punten uit de eerste 10 speeldagen. Chelsea (2005/06) en het Manchester City in 2011/12 slaagden daar ook in, maar hadden een inferieur doelsaldo in vergelijking met het team van Josep Guardiola. Beide teams wonnen overigens dat seizoen ook de landstitel.

O Manchester City maakte twintig doelpunten in de laatste vier thuisduels in de Premier League dit seizoen. Dat is is meer dan achttien van de negentien competitiegenoten deze voetbaljaargang in totaal hebben gescoord (Manchester United, 23).

O Arsenal pakte dit kalenderjaar slechts 17 van de 45 mogelijke punten buitenshuis in de Premier League: vijf zeges, twee remises en acht nederlagen in vijftien competitieduels.

O Josep Guardiola won vier van zijn vijf thuisduels met Arsène Wenger in alle competities: één remise. De teams van de Spanjaard hielden in deze reeks nimmer het doel schoon, maar waren wel veel trefzekerder dan Arsenal: vijftien om vijf.

O Na tien speeldagen is Leroy Sané de MVP van de Premier League. Geen enkele speler was bij meer doelpunten betrokken dan de Duitser: vijf assists, zes goals. Sané scoorde afgelopen seizoen zowel uit als thuis tegen Arsenal in competitieverband.

O Theo Walcott maakte van alle spelers van Arsenal de meeste doelpunten in het Etihad Stadium: drie. De aanvaller verscheen sinds april echter niet één keer aan het startsignaal van een Premier League-duel. Dit seizoen speelde Walcott slechts 46 competitieminuten.

O Sergio Agüero was goed voor vijf treffers in zijn laatste zeven wedstrijden voor Manchester City tegen Arsenal, in alle competities.

Premier League
Manchester City
3 - 1
Arsenal
Manchester City - Arsenal eindigt in een ...

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties