Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal neemt revanche op Liverpool en bekert door in FA Cup

Laatste update:

Liverpool had het beste van het spel in de openingsfase en had binnen vijf minuten al twee keer kunnen en misschien wel moeten scoren. Daniel Sturridge schoot echter eerst veel te slap in waardoor Lukasz Fabianski kon keren en twee minuten later leek hij wederom op weg naar een treffer, maar belandde zijn schot in het zijnet. Arsenal had het lastig, maar kwam uit het niets na een kwartier spelen op voorsprong. Een hoge voorzet van Mesut Özil werd matig verwerkt door de Liverpool-defensie en via de kluts kwam de bal voor de voeten van Oxlade-Chamberlain, die gelegenheidsdoelman Bradley Jones met een tegendraads schot kansloos liet.

Liverpool was ook daarna het meest dreigend, al bleven echt grote kansen voor rust uit. Luis Suárez was nog het dichtst bij een treffer, nadat hij met een hoge bal de diepte in werd gestuurd en zonder na te denken op doel schoot. Fabianski lette echter goed op en werkte de bal met zijn vlakke hand uit het doel. Arsenal stelde daar in aanvallend opzicht weinig tegenover en kwam niet veel verder dan een schot van Mikel Arteta, dat echter werd geblokt voor het gevaar kon opleveren.

Na de pauze schakelden the Reds nog een tandje bij en had het er alle schijn van dat de gelijkmaker snel zou gaan vallen. Suárez leek twee minuten na de hervatting al op weg naar de 1-1, maar wederom stuitte hij op Fabianski. Uit de daaropvolgende tegenstoot was het vervolgens de thuisploeg die andermaal toesloeg. Oxlade-Chamberlain werd op volle snelheid gelanceerd, behield het overzicht en vond de meegelopen Lukas Podolski, die de bal hard en laag onder Jones in het doel schoof. Liverpool bleek echter nauwelijks aangedaan door die tweede tegentreffer. Het team van Rodgers bleef de aanval zoeken en kreeg, nadat Suárez al rakelings over had geschoten, tien minuten na de 2-0 loon naar werken.

Podolski vergreep zich in zijn eigen zestien aan Suárez, waarna Howard Webb de bal op de stip legde. Steven Gerrard toonde zich vervolgens trefzeker en bracht de spanning terug in de wedstrijd. Het duel voltrok nadien in een moordend tempo, met kansen over en weer. Zo verscheen Sturridge zielsalleen voor Fabianski na een fijn passje van Coutinho en knalde Santi Cazorla uit bijzonder kansrijke positie huizenhoog over. Grootste moment van opwinding was echter een overtreding van Oxlade-Chamberlain op Suárez in de zestien, die door Webb door de vingers werd gezien. Suárez (schot) en Daniel Agger (kopbal) waren daarna nog bijzonder dreigend, maar Fabianski hield zijn doel verder schoon en loodste zijn ploeg daarmee naar de laatste acht van de FA Cup.

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
3
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
14
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties