Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Arsenal neemt Özil voor recordsom over, Real gaat voor Suárez'

Laatste update:

Hoewel de 24-jarige Özil woensdag nog aangaf het uitstekend naar zijn zin te hebben bij Real en niet aan een vertrek te denken, lijkt Arsenal toch echt met de linkspoot aan de haal te gaan. Volgens de Spaanse kranten zijn de clubs het eens over een transfersom van 45 miljoen euro die nog eens met 5 miljoen kan oplopen, terwijl Sky Sports weet dat Arsenal dik 49,7 miljoen euro wil betalen. Voor Özil lijkt na de komst van Gareth Bale van Tottenham Hotspur geen plaats meer in Estadio Santiago Bernabéu. "Misschien hebben we nog een verrassing in petto", zei Arsène Wenger zondag nog.

Die surprise zou Özil dus kunnen zijn. Hij zou voor drie seizoenen kunnen tekenen bij Arsenal. Ook Paris Saint-Germain en Manchester United zouden interesse hebben, maar in Londen kan Özil zeven miljoen per jaar verdienen. Op Old Trafford 'slechts' vijf miljoen. PSG is voor Nemo nooit een serieuze optie geweest. Als Özil naar Arsenal gaat, dan verbreekt die club zijn clubrecord. Dat staat nu nog op naam van Santi Cazorla, die vorig jaar zomer tegen een bedrag van achttien miljoen de overstap maakte van Villarreal.

Real staat volgens El Mundo Deportivo open voor een verkoop van Özil en wil met het opgebrachte geld de markt op voor Luis Suárez. Nadat Arsenal in de strijd om de Uruguayaan was afgehaakt leek de aanvaller bij Liverpool te blijven, maar Real gaat op de slotdag van de transfermarkt volgens het Spaanse medium nog een poging doen. Door het aanstaande vertrek van Özil en Kaká, die waarschijnlijk naar AC Milan gaat, maakt Real ruimte vrij voor het salaris van Suárez. El Pistolero heeft nog een contract tot medio 2018, terwijl de verbintenis van Özil twee jaar eerder afloopt.

Hoop jij dat Mesut Özil bij Arsenal aan de slag gaat?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties