Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal presenteert opvolger van Wenger: 'We zijn blij met zijn komst'

Laatste update:

De aanstelling van Emery hing al een tijdje in de lucht. Op zijn eigen website maakte de Spanjaard dinsdagavond al bekend dat hij de nieuwe trainer van Arsenal ging worden. Emery wordt de opvolger van Arsène Wenger, die the Gunners na 22 jaar verlaat. Emery won met Sevilla drie keer de Europa League en won met PSG de landstitel en twee keer de Coupe de France, de Coupe de la Ligue en de Supercup, ofwel de Trophée des Champions.

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

Grootaandeelhouder Stan Kroenke laat op de clubsite weten enthousiast te zijn: "We zijn blij met de komst van Unai naar Arsenal. Hij is een winnaar, dat heeft hij bewezen. We hebben er vertrouwen in dat hij de juiste persoon is voor deze functie. Zijn voetbalkennis, energie, welwillendheid en liefde voor het spel kwamen duidelijk naar voren in de gesprekken. Hij deelt onze visie om in de toekomst grote successen te boeken."

Emery zelf is verheugd met de nieuwe uitdaging: "Ik ben dolbij om me aan te sluiten bij een van de grootste clubs in de voetballerij. Arsenal is bekend en geliefd over de hele wereld vanwege de speelstijl, hun liefde voor jonge spelers, het fantastische stadion en de wijze waarop de club wordt gerund. Ik ben enthousiast over wat we allemaal kunnen bereiken en ik kijk ernaar uit om Arsenal speciale herinneringen en momenten te bezorgen."

Een goede keuze van Arsenal?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
4
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties