Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Twee voormalig Eredivisie-spelers helpen Hellas Verona aan knap punt tegen Inter

Laatste update:

Aan de kant van de thuisploeg waren er basisplekken voor twee voormalig Eredivisie-spelers. Suslov begon als nummer 10, terwijl Noslin in de punt van de aanval geposteerd stond.

Inter startte voor de verandering eens met Denzel Dumfries in de basis. De rechterwingback is de laatste tijd veelal wisselspeler, maar zondag verscheen hij aan de aftrap. Stefan de Vrij en Davy Klaassen begonnen op de bank.

Al vroeg in het duel nam de landskampioen de leiding. Marko Arnautovic wist zijn tegenstander van zich af te houden en rondde oog in oog met doelman Simone Perilli koeltjes af: 0-1. Die voorsprong zou niet lang op het scorebord blijven staan.

Enkele minuten later maakte Noslin er namelijk 1-1 van. De voormalig Fortuna Sittard-aanvaller werd bediend door ex-FC Groningen-middenvelder Suslov, die met een fraaie dribbel en steekpass een groot aandeel had in de gelijkmaker.

Bij de volgende treffer waren de rollen omgedraaid. Noslin ontving de bal in de zestien, zag dat Suslov er beter voor stond en legde af op de Slowaak. Suslov rondde af met een laag schot in de rechteronderhoek: 2-1.

In de blessuretijd van de eerste helft kwam Inter langszij. Davide Frattesi legde met de borst af op Arnautovic, die al vallend zijn tweede van de avond maakte: 2-2.

In het tweede bedrijf waren er kansen over en weer. Diego Coppola had het duel in het voordeel van Hellas Verona kunnen beslissen, Frattesi kon dat namens Inter. De stand bleef echter onveranderd. In de blessuretijd dacht Alexis Sánchez er nog 2-3 van te maken, maar zijn goal werd afgekeurd wegens buitenspel.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

VZ Kort: Porteous hoort schorsing na rode kaart in openingsduel met Duitsland
77
Süleyman Öztürk: 'Het is de meest onderschatte speler van Nederlands elftal'
15
Het programma, alle uitslagen en de standen van het EK: België trapt maandag af
0
Live meepraten op het EK: België - Slowakije
31
Roemenië begint EK 2024 met verrassende en ruime zege op teleurstellend Oekraïne
33
Wijffels over international: 'Ik denk dat hij uitstekend bij Ajax zou passen'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties