Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal rolt Manchester City op en pakt eerste prijs van het seizoen

Laatste update:

De Londenaren begonnen uitstekend op Wembley en kwamen na een minuut of twintig verdiend op voorsprong. Santi Cazorla werkte de bal vanaf de rand van het strafschopgebied in de onderhoek. Nog geen minuut later was het al bijna 2-0, ware het niet dat aanvalsleider Yaya Sanogo de juiste richting miste na een heerlijk balletje van Cazorla.

Juist op het moment dat Manchester City wat meer van de bal zag en iets beter in het spel leek te komen, deed Aaron Ramsey wat hij vorig seizoen ook al zo vaak deed: scoren. De middenvelder profiteerde van het goede werk van Sanogo en met een knal in de onderhoek zette Ramsey de 2-0 op het bord. Al met al was het eenrichtingsverkeer in de eerste helft en the Citizens mochten van geluk spreken dat het even voor rust geen 3-0 werd. Alexis Sánchez, een van de nieuwelingen in de basis van Arsenal, treuzelde echter bij een rappe uitbraak en daardoor ging de kans verloren.

Na rust probeerde Manchester City de duimschroeven aan te draaien en het resulteerde in de eerste grote kans voor de kampioen. Stevan Jovetic, die een uitstekende voorbereiding achter de rug heeft, kopte de bal op de buitenkant van de paal. Even later was het opnieuw Jovetic die gevaar stichtte; Arsenal-keeper Wojciech Szczesny trad goed op. Met een pracht van een knal tekende invaller Olivier Giroud vervolgens voor de 3-0, waarmee de wedstrijd wel gespeeld was.

Of het duel echt wat zegt over hoe de verhoudingen in Engeland liggen is nog maar de vraag. Zo kon Arsenal-manager Wenger nog niet beschikken over WK-gangers als Mesut Özil, Per Mertesacker en Lukas Podolski, terwijl collega Manuel Pellegrini nog meer manschappen moest missen. Bij Manchester City deden spelers als Pablo Zabaleta, Sergio Agüero, Martin Demichelis en Vincent Kompany niet mee. Bacary Sagna kwam namens Manchester City niet in actie tegen zijn ex-club.

-

Meer nieuws

Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
7
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
68
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties