Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal rondt komst Cech af: 'Een van de beste keepers ter wereld'

Laatste update:

"Ik ben zeer gelukkig dat ik heb getekend voor Arsenal", laat de sluitpost optekenen. "Toen manager Arsène Wenger mij informeerde over de ambities van de club en wat mijn rol zou zijn in het team, was het duidelijk voor mij." De 33-jarige Tsjech heeft al een medische keuring ondergaan en hij sluit dus direct aan in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Manager Wenger is in zijn nopjes. "Ik ben al tijden een bewonderaar van Cech en ik ben gelukkig met het feit dat hij voor ons heeft gekozen. Hij heeft over meerdere seizoenen bewezen dat hij een van de beste keepers ter wereld is", jubelt de coach.

In de elf seizoenen dat hij uitkwam voor Chelsea, groeide de sluitpost tot een echt icoon in Londen. Hij werd viermaal landskampioen van Engeland en won daarnaast ook nog eens viermaal de FA Cup, drie Capital One Cups, de Champions League en de Europa League. Cech had het record voor de langste periode zonder tegendoelpunt in de Premier League op zijn naam staan, tot Edwin van der Sar het verbrak. Een ander record deelt Cech met de Nederlander: dat van de meeste clean sheets in een seizoen: 21 keer in het seizoen 2003/04.

Cech kwam in totaal 494 keer uit voor Chelsea en is daarmee recordhouder voor het aantal wedstrijden als buitenlander binnen de club. Met zijn 228 wedstrijden zonder tegendoelpunt heeft hij nóg een clubrecord gevestigd. De 33-jarige Tsjechisch international won in totaal driemaal de Golden Glove als beste keeper op de Engelse velden. Dat deed hij in de seizoenen 2004/05, 2009/10 en 2013/14. In dat laatste jaar deelde hij de prijs met Wojciech Szczesny, die net als hij zestien maal 'de nul' wist te houden.

Meer nieuws

FC Twente presenteert twaalfvoudig international als eerste zomeraanwinst
2
Thomas Tuchel gaat definitief niet verder als trainer van Bayern München
31
Clubtopscorer uit de Eredivisie vertrekt voor 'niet te weigeren bod' naar Azië
7
Robin van Persie verlaat Feyenoord en is hoofdtrainer van sc Heerenveen
41
Duo dat goed is voor 299 Liverpool-wedstrijden neemt net als Klopp afscheid
13
Ronald Koeman negeert smaakmaker: 'Moet eerst een jaartje Eredivisie spelen'
57

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties