Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Arsenal rondt nog deze woensdag transfer van twintig miljoen euro af'

Laatste update:

Radio Castellón heeft begrepen dat Arsenal en Villarreal een akkoord hebben bereikt over een transfersom van twintig miljoen euro. Gabriel heeft zelf zijn zinnen gezet op een transfer, waardoor het volgens de radiozender een kwestie van tijd is voordat de deal zal worden afgerond. Volgens de berichtgeving vliegt de Braziliaan nog deze woensdag naar Londen en zal er snel witte rook komen.

De 24-jarige Gabriel speelt nu anderhalf jaar bij Villarreal, dat de verdediger in de zomer van 2013 overnam van Vitória. In Spaanse dienst speelde Gabriel tot dusver 37 competitiewedstrijden, waarvan 18 in het lopende seizoen. Zijn contract bij Villarreal loopt nog tot de zomer van 2018 door.

Gabriel Paulista zou een aanwinst zijn voor Arsenal

Meer nieuws

Beleggersclub VEB zeer kritisch op Ajax over terugkeer Alex Kroes
0
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
18
Micky van de Ven eist via arbitragecommissie flink bedrag van FC Volendam
13
Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
26
Marcus Thuram heeft via Instagram uiterst opmerkelijk verzoek aan Inter-fans
4
Live meepraten in de Champions League: Bayern München - Real Madrid
423

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties