Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jurriën Timber ziet directe concurrent bij Arsenal contract met 3 jaar verlengen

Laatste update:

Saliba kende een ijzersterk seizoen voor the Gunners. De centrumverdediger was verzekerd van een basisplaats onder manager Mikel Arteta en mede dankzij de defensieve kwaliteiten van de rechtspoot stond Arsenal lang bovenaan in de Premier League. Medio maart, tijdens de Europa League-ontmoeting met Sporting Portugal (1-2 nederlaag), raakte Saliba geblesseerd aan zijn rug. De 22-jarige verdediger kwam sindsdien niet meer in actie voor Arsenal, dat na de uitschakeling door de Portugezen steeds meer punten liet liggen. Uiteindelijk nam Manchester City de koppositie over en de ploeg van Josep Guardiola zou die niet meer uit handen geven.

Met de contractverlenging van Saliba komt er een einde aan de nodige speculaties rondom zijn persoon. Onder meer Paris Saint-Germain zou nadrukkelijk geïnteresseerd zijn geweest, zo schreef The Sun eerder. Eerder liet Arteta op een persconferentie al weten er alles aan te willen doen om Saliba voor de club te behouden. "We willen onze beste talenten behouden. Zeker de spelers die wat erkenning verdienen. Ik vind dat hij het geweldig heeft gedaan sinds zijn terugkeer van zijn huurperiode en we willen hem daarvoor belonen, dat is zeker." Saliba staat sinds de zomer van 2019 onder contract bij Arsenal, dat hem direct verhuurde aan de club waar hij voor dertig miljoen euro van gekocht werd, AS Saint-Étienne.

In het seizoen daarop kende Saliba geen gelukkig eerste half jaar. Niet één keer kwam de Fransman in de Premier League in actie. De in Bondy geboren mandekker maakte het seizoen af bij OGC Nice, waar hij het seizoen dankzij twintig Ligue 1-wedstrijden positief afsloot. In de daaropvolgende jaargang werd Saliba opnieuw verhuurd, ditmaal aan Olympique Marseille. Voor l'OM bleek Saliba een sterkhouder te zijn. Aan het begin van het afgelopen seizoen kreeg Saliba eindelijk zijn kans bij Arsenal. Tot zijn onfortuinlijke blessure ging dat dusdanig goed, dat hij een plekje in het Team van het Jaar van onder meer Gary Neville en BBC-commentator Garth Crooks veroverde.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug, maar vergeet zichzelf te belonen
3
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
2
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
23
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
5
Robin van Persie gaat in op vraag of hij ooit trainer van Feyenoord wordt
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties