Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal-spelers vragen naar Klopp: 'Hoe is hij als trainer en als mens?'

Laatste update:

"Er wordt veel over Klopp gesproken. Niet alleen door kranten, maar ook door de spelers. Een aantal collega's heeft mij bijvoorbeeld gevraagd hoe Klopp als trainer en persoon is. Ik heb hem alleen nooit als coach meegemaakt, maar zijn successen zeggen genoeg. Klopp heeft een geweldige persoonlijkheid en ik vind het mooi hoe hij bepaalde dingen aanpakt", zei de middenvelder van Arsenal in BILD.

"Hij ziet er altijd heel relaxt uit, maar is tegelijkertijd een groot professional", sprak Özil na de EK-kwalificatiewedstrjid van de Duitse nationale ploeg in en tegen Gibraltar (0-7). "Na zeven intensieve en emotionele jaren lijkt het me verstandig om alle herinneringen te verwerken, voordat ik met mijn technische staf weer fris en gemotiveerd aan een nieuwe klus kan beginnen", zei Klopp twee weken geleden.

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
0
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
19
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties