Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Arsenal stelt man van 58 treffers teleur en wijst op commerciële waarde Özil'

Laatste update:

Arsenal is al tijden met Ramsey in gesprek over het openbreken van het contract van de middenvelder. De 27-jarige Welshman loopt aan het einde van dit seizoen immers uit zijn huidige verbintenis, waardoor the Gunners hem transfervrij dreigen te verliezen. Arsenal lijkt echter niet van plan om Ramsey koste wat het kost te behouden.

De middenvelder strijkt op dit moment een slordige 120.000 euro per week op in het Emirates Stadium en zou zijn zinnen hebben gezet op een weeksalaris dat vergelijkbaar is met het honorarium van Özil. Laatstgenoemde toucheert sinds zijn contractverlenging van begin dit jaar liefst 390.000 euro per week. Op een dergelijk weekloon hoeft Ramsey echter niet te rekenen.

Arsenal heeft de 53-voudig international van Wales naar verluidt gewezen op de commerciële waarde die Özil wereldwijd vertegenwoordigt. Door toedoen van Duitse middenvelder zou de Londense club de nodige inkomsten genereren. Een dergelijke status komt Ramsey niet toe, waardoor het honorarium van Özil bij Arsenal in elk geval buiten zijn bereik blijft.

Ramsey staat sinds de zomer van 2008 onder contract bij Arsenal en is daarmee op dit moment de langst dienende speler van de selectie. De middenvelder speelde sinds zijn komst van Cardiff City 331 officiële wedstrijden voor de Engelsen, waarin hij goed was voor 58 doelpunten en 57 assists. Nieuwbakken Arsenal-trainer Unai Emery had afgelopen weekeinde in de topper tegen Chelsea slechts een invalbeurt over voor Ramsey.

Kun jij je vinden in het standpunt van Arsenal?

Meer nieuws

VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77
'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
19
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
8
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
6
Reservespeler gaat PSV mogelijk verlaten voor avontuur in Spanje of Engeland
6
Marijn Beuker legt met 1 opmerking enorme fout van Sven Mislintat bij Ajax bloot
52

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties