Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal stelt punt veilig in spektakelstuk op Dean Court

Laatste update:

Aan de statistieken hadden de bezoekers dinsdag weinig op Dean Court. In alle voorgaande vier onderlinge ontmoetingen trok Arsenal aan het langste eind; the Gunners incasseerden daarin slechts één treffer. Ditmaal had Bournemouth nog geen twintig minuten nodig om dat aantal te overtreffen. De openingstreffer was fraai, al liet Héctor Bellerín zich makkelijk aftroeven door Charlie Daniels. De opgestoomde linksback Daniels nam knap aan na een afgemeten lange bal van Junior Stanislas, om vervolgens Bellerín het bos in te sturen met een kapbeweging. Oog in oog met Petr Cech rondde Daniels gedecideerd af.

Even later volgde de 2-0, nadat Granit Xhaka een onhandige overtreding beging op Ryan Fraser. Xhaka duwde Fraser in de rug, waarna arbiter Michael Oliver naar de stip wees. Callum Wilson legde met succes aan vanaf elf meter. Arsenal was het spoor bijster en wist in de eerste helft weinig meer te creëren. De 3-0 hing zelfs nadrukkelijker in de lucht dan de gelijkmaker en kwam er ook in het tweede bedrijf. Ryan Fraser won het duel van Bellerín, trok naar binnen en rondde af door de benen van Cech. De eerste zege ooit op Arsenal leek binnen voor Bournemouth, maar de gasten knokten zich verdienstelijk terug.

Een voorzet van Alex Oxlade-Chamberlain werd doorgekopt door Giroud, waarna Alexis Sánchez met het hoofd afrondde. Een heerlijke volley van Lucas Pérez in de verre hoek op aangeven van opnieuw Giroud betekende de 3-2. Het geloof was helemaal terug bij Arsenal, zeker na een directe rode kaart voor Simon Francis na een charge op Aaron Ramsey. The Gunners hadden acht minuten plus zes minuten blessuretijd om tegen tien man op gelijke hoogte te komen. Dat lukte uiteindelijk in de blessuretijd. Voor de derde week op rij scoorde Giroud een belangrijk doelpunt: de Fransman kopte raak na een voorzet van Xhaka.

-
Verdiende Arsenal het punt?

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
6
Komst Potter naar Ajax onwaarschijnlijk; minder twijfels over alternatief
17
Mbappé beslist niet gediend van vraag over Real Madrid direct na CL-exit met PSG
6
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
6
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
7
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties