Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Arsenal strikt talent uit Frankrijk voor acht miljoen euro'

Laatste update:

De jeugdinternational van Frankrijk komt uit de jeugdopleiding van Paris Saint-Germain, maar vertrok in 2014 naar Lorient om twee jaar later zijn eerste profcontract te tekenen bij les Merlus. Hij ligt derhalve tot medio 2019 vast in het Stade du Moustoir, maar die verbintenis wordt nu voor acht miljoen euro afgekocht door Arsenal.

Door variabelen zou de transfersom nog verder op kunnen lopen, aldus het Franse radiostation. Guendouzi speelde tot op heden dertig officiële wedstrijden voor Lorient en daarin scoorde hij niet. Wel gaf hij een assist. Lorient wilde verlengen met Guendouzi, maar kon niet tippen aan de financiële eisen van het talent.

Tijdens de rust van de wedstrijd tegen Valenciennes in november kwam Guendouzi in conflict met trainer en voormalig doelman Mickäel Landreau. Hij werd voor tien wedstrijden buiten de selectie gelaten en mede vanwege dat incident zou Lorient hebben besloten om geen nieuwe pogingen meer te doen om het contract van Guendouzi te verlengen.

Gaat Mattéo Guendouzi doorbreken bij Arsenal, denk je?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
9
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties