Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal telt twintig miljoen euro neer voor slachtoffer komst Falcao

Laatste update:

Welbeck zit momenteel bij de Engelse nationale ploeg, maar zal volgende week aansluiten bij zijn nieuwe ploeg en kan debuteren in de kraker tegen Manchester City. De aanvaller is de vijfde zomeraanwinst van Arsenal, dat zich eerder al versterkte met Alexis Sánchez, Mathieu Debuchy, Calum Chambers en David Ospina. Arsenal maakt nog niet bekend met welk rugnummer Welbeck zal gaan spelen.

De 23-jarige spits werd opgeleid bij United en maakte in het seizoen 2008/09 zijn debuut in het eerste elftal. Welbeck werd eerst nog verhuurd aan Preston North End en Sunderland, voordat hij in het seizoen 2011/12 echt doorbrak. De 26-voudig Engels international speelde uiteindelijk 92 competitiewedstrijden voor United, waarin hij 20 keer wist te scoren.

Arsenal werd in de afgelopen weken aan diverse topspitsen gelinkt en heeft dus uiteindelijk gekozen voor Welbeck, die bij United kon vertrekken, omdat de recordkampioen Falcao ophaalde bij AS Monaco. Tottenham Hotspur had ook interesse, maar Arsenal kwam als winnaar uit de strijd. Naast Welbeck vertrok ook Javier Hernández bij United: hij liet zich voor een seizoen verhuren aan Real Madrid.

Danny Welbeck lijkt mij een goede spits voor Arsenal

Meer nieuws

Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
12
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
7
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
14
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
161

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties