Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Arsenal troeft Napoli en BVB definitief af en legt dertig miljoen op tafel'

Laatste update:

Arsenal betaalt dus vijf miljoen euro meer dan nodig. Het wordt niet duidelijk waarom de deal voor een hoger bedrag is beklonken, maar gesuggereerd wordt dat de Londenaren zodoende het bedrag in termijnen zouden kunnen betalen. Na een laatste ontmoeting tussen het kamp van Torreira en Sampdoria zouden alle seinen op groen zijn gezet voor de miljoenentransfer.

In de komende 24 uur wordt naar verluidt de laatste details van de overgang besproken. In Londen ligt een vijfjarig contract klaar voor Torreira. Volgens verschillende media gaat de 22-jarige middenvelder annex drievoudig A-international ongeveer drie miljoen euro per jaar verdienen in het Emirates Stadium, exclusief bonussen. Napoli en Borussia Dortmund waren ook geïnteresseerd, maar vissen dus achter het net.

Manager Unai Emery heeft zodoende zijn volgende gewenste versterking bijna binnen. Eerder maakte Arsenal al melding van de komst van Stephan Lichtsteiner, die transfervrij overkomt van Juventus. Torreira staat sinds 2015 onder contract bij Sampdoria en speelde 74 duels voor de club, waarin hij 4 goals en 4 assists produceerde. De jongeling ligt nog tot medio 2022 vast in Italië.

Een goede aankoop van Arsenal?

Meer nieuws

'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
3
Luciano Spalletti stippelt bijzonder plan uit om EK-titel Italië te prolongeren
0
Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
16
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77
Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
13
'Atlético Madrid is bereid Oblak te verkopen en mikt pijlen op jongere keeper'
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties