Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal-tweetal gefileerd door clubicoon: 'Ze hebben de club laten vallen'

Laatste update:

De voormalige verdediger haalt hard uit naar zowel Sánchez als Özil. "Het ging dit seizoen te veel over hen. Ze hebben Arsenal laten vallen met hun gedrag", is het oordeel Keown, die gedurende zijn spelersloopbaan liefst elf seizoenen voor the Gunners speelde en in die periode onder meer driemaal de Engelse landstitel won en net zo vaak beslag wist te leggen op de FA Cup.

"Özil was grote delen van het seizoen niet beschikbaar. Hij was geblesseerd, nietwaar?", vraagt Keown zich af. "Was het ziekte, of toch een blessure? Hij was er niet toen Arsenal hem het hardst nodig had. Het is niet eerlijk ten opzichte van de andere jongens. Het verrast me hoe vriendelijk de rest van de spelersgroep naar Özil is gebleven. Als ik op het veld had gestaan en hij een slordige pass zou versturen, zou ik hem dat goed duidelijk hebben gemaakt."

Ook Sánchez moet het ontgelden, ondanks het feit dat de Chileen dit seizoen in de Premier League goed was voor 24 doelpunten in 38 wedstrijden. "Hij is moeilijk behandelbaar buiten het veld", meent Keown. "Ik was een keer aanwezig bij een training op een dag dat Alexis een vrije dag zou hebben. Opeens verscheen hij op het veld en moest de technische staf een training in elkaar zetten voor hem. Het gaat niet alleen om jezelf als speler, je moet ook in een groep passen."

Ben jij het eens met Martin Keown?

Meer nieuws

Te Kloese kan streep zetten door mogelijke trainer Feyenoord: 'Neig naar nee'
1
Hoe Feyenoord-target Schreuder Spanje in extase bracht met 'Dicki-taka-voetbal'
4
Reddingsplan van Vitesse op losse schroeven door GelreDome
19
De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
6
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
25
Nijhuis onthult: 'Ik heb zelf gezorgd voor vrijspraak nadat ik rood uitdeelde'
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties