Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal verslaat Sevilla dankzij Jesus en gaat alleen aan kop in poule van PSV

Laatste update:

Bij Arsenal, waar Jurriën Timber nog steeds langdurig uit de roulatie is, startte David Raya weer onder de lat. De Spanjaard werd flink bekritiseerd na zijn optreden tegen Chelsea maar verscheen dus wel aan de aftrap. Verder had Arteta weinig verrassende namen in petto. Bij Sevilla startten oud-Ajacieden Nemanja Gudelj en Lucas Ocampos in de basis.

Meer: Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen

Na acht minuten hadden the Gunners het bal moeten openen. Een splijtende bal van Takehiro Tomiyasu leidde een gevaarlijke tegenaanval in. De Japanner vond Jesus, die landgenoot Martinelli alleen voor de keeper zette. De vleugelspeler stuitte echter op doelman Ørjan Nyland.

Na een zwakke inspeelpass van Raya werd Sevilla voor het eerst gevaarlijk via Dodi Lukebakio. Zijn aanname was echter zwak, waardoor er geen schotpoging volgde. Even later stak Ocampos Youssef En-Nesyri weg, maar zijn inzet vloog gevaarlijk voorlangs.

Op de valreep van rust kwam de uitploeg dan toch op voorsprong. Met een geweldige aanname en een heerlijke, vlijmscherpe steekpass zette Jesus Martinelli wederom alleen voor het doel. Dit keer hield laatstgenoemde het hoofd wel koel. De Braziliaan dribbelde koeltjes langs de doelman en schoof de bal in het lege netje: 0-1.

Direct na rust had Martin Ødegaard de score moeten verdubbelen. Nadat Jesus tegen de keeper aanschoot, volleerde de Noor in de rebound kiezelhard over. Uitblinker Jesus zette de verdubbeling van de score wél op het scorebord.

En dat deed de Braziliaan niet zomaar. Met een schijnbeweging legde de aanvaller hem neer voor zijn rechter, waarmee hij de bal op weergaloze wijze in de rechterbovenhoek krulde. Al vlug daarna maakte Sevilla echter de aansluitingstreffer. Uit een voorzet van Ivan Rakitic kopte Gudelj kiezelhard raak: 1-2.

Mariano Diaz volleerde de bal kort daarop hard tegen de lat, maar had bij zijn aanname hands gemaakt. Daarna gaven de Noord-Londenaren weinig meer weg, waardoor verder Spaans verzet in de kop werd gedrukt. Met de overwinning gaat Arsenal aan kop in de poule, waar Sevilla met PSV in de strijd verwikkeld is om de derde en vierde plek.

Champions League
Sevilla
1 - 2
Arsenal

Meer nieuws

Stem op de Gouden Schilden 2023/24 en win een geheel verzorgde trip naar Wembley
0
Thijs Dallinga tekent met fraaie kopbal voor competitietreffer nummer dertien
0
HSV verpest promotiefeest van aartsrivaal St. Pauli door goal in minuut 85
10
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
21
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
2
De stemmen zijn geteld: winnaars Bronzen Schilden van de vierde periode bekend
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties