Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arsenal verslaat Sevilla en is nog één zege verwijderd van groepswinst

Laatste update:

Arteta voerde ten opzichte van het duel in het Ramón Sánchez-Pizjuán enkele noodgedwongen wijzigingen door. Rechts op het middenveld nam Kai Havertz de plek in van Martin Ödegaard, terwijl Trossard de geblesseerde Gabriel Jesus verving.

Meer: Arsenal en Havertz voeren voetbalshow op na rust en vernederen Chelsea

Aan de overzijde werden eveneens personele wijzigingen aangebracht. Op doel stond ditmaal Marko Dmitrovic, die een viermansverdediging voor zich had staan. Centraal achterin werd de afwezigheid van de geblesseerde Sergio Ramos opgevangen door Loïc Badé. Op het middenveld was onder meer Ivan Rakitic niet van de partij, terwijl Lucas Ocampos zijn plek moest afstaan aan Adrià Pedrosa.

In de eerste speelminuut kreeg Arsenal al een reusachtige kans om de score te openen. Na een hoekschop van Gabriel Martinelli kreeg de volledig vrijgelaten Havertz de kans om binnen te knikken, maar zijn kopbal ging rakelings naast.

Na een halfuur spelen was het wel raak voor de Londenaren. Jorginho bediende met een fenomenale steekpass Saka, die de bal klaarlegde voor Trossard. De spits schoot van dichtbij raak: 1-0. Tien minuten na rust kreeg Havertz de kans om zijn misser uit het eerste bedrijf goed te maken; ditmaal schoot hij vanaf de rand van het zestienmetergebied rakelings naast.

De bevrijdende tweede treffer werd gevonden in de 64ste speelminuut. Na een fraaie dieptepass van Martinelli kapte Saka in het zestienmetergebied Pedrosa uit. De vleugelspits van Arsenal maakte ruimte voor het schot en schoot zeer beheerst de 2-0 binnen.

In het restant van de wedstrijd gingen beide teams nog op zoek naar een treffer, maar die werd niet meer gevonden. In de vijfde speelronde neemt Arsenal het thuis op tegen RC Lens; Sevilla werkt op 29 november een thuiswedstrijd af tegen PSV.

Champions League
Arsenal
2 - 0
Sevilla

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Crysencio Summerville is een serieuze optie voor Slot bij Liverpool
1
Engeland heeft bar weinig vertrouwen in Slot: 'Hij is een Ten Hag in vermomming'
26
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
15
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
2
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties