Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal wint na vier wedstrijden weer eens en herovert plek in de top drie

Laatste update:

Arsenal was in de openingsfase al dicht bij een doelpunt toen Alexis Sánchez alleen voor keeper Artur Boruc opdook, maar Steve Cook kon er nog net een voet tussen krijgen. In de fase daarna kwam Bournemouth steeds beter in de wedstrijd, voordat de bezoekers na bijna 25 minuten spelen een dubbele mokerslag uitdeelden. Eerst legde Olivier Giroud de bal met het hoofd terug op Mesut Özil, waarna de Duitser van vlakbij keihard binnenschoot.

Een minuut daarna was het weer raak; Aron Ramsey vond een vrijstaande Alex Oxlade-Chamberlain, die vanaf de zijkant met een lage schuiver via de binnenkant van de paal binnenschoot. Bournemouth drong daarna aan en werd gevaarlijk via Harry Arter, maar Petr Cech had een antwoord op zijn inzet. Vlak daarop kreeg ook Marc Pugh een aardige kans. Zijn inzet werd echter geblokt door Héctor Bellerín. Arsenal kreeg de boel daarna weer meer onder controle maar kon niet voorkomen dat Cech vlak voor rust nog een keer moest ingrijpen na een schot van Adam Smith.

Smith was na de rust meteen weer dichtbij een doelpunt, maar zijn schot ging net naast het doel van Arsenal. Bournemouth was in het begin van de tweede helft nadrukkelijk op zoek naar de aansluitingstreffer en zette de bezoekers onder druk. De thuisploeg gaf echter ook veel ruimte weg, waar Sánchez na bijna een uur spelen bijna van profiteerde. Hij dook alleen op voor het doel van Boruc, maar kreeg de bal niet langs de keeper.

Vlak voor tijd leek het er even op dat Arsenal de voorsprong nog verder zou uitbreiden, maar Ramsey stuitte op Boruc. Aan de overkant moest Cech nog een laatste keer ingrijpen na een goede aanval van de thuisploeg. Cook en Arter slaagden er echter beiden niet in om de keeper te passeren. Arsenal staat qua punten nu weer gelijk met Tottenham Hotspur, op vijf punten van koploper Leicester City. Volgende week ontmoeten die twee elkaar in het Emirates Stadium.

-

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
10
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
3
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
19
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties