Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Arsenal ziet eerste bod van zestig miljoen euro van tafel geveegd worden'

Laatste update:

Trainer Julian Nagelsmann ziet Upamecano als een belangrijke kracht voor komend seizoen en wil daarom geen afscheid nemen van de twintigjarige stopper. De interesse van Arsenal is niet uniek, want volgens de Duitse boulevardkrant heeft de entourage van Upamecano onlangs gesproken met Barcelona en Manchester United. Tot een transfer naar LaLiga of de Premier League heeft dat echter nog niet geleid.

Upamecano heeft volgens BILD een afkoopclausule van honderd miljoen euro in zijn contract staan, al is de verwachting dat de vraagprijs op termijn zakt naar tachtig miljoen euro. Arsenal heeft meer ijzers in het vuur, want ook Daniele Rugani staat volgens La Gazzetta dello Sport nog steeds op het wensenlijstje van manager Unai Emery. Juventus ziet vooralsnog echter geen heil in het plan van de Londenaren om de verdediger voor twee seizoenen te huren.

Arsenal legde vorige week tachtig miljoen euro neer voor Nicolas Pépé, die werd overgenomen van Lille OSC. Daarnaast werd de selectie versterkt met de van Real Madrid gehuurde Dani Ceballos, Gabriele Martinelli (Ituano) en William Saliba. Voor laatstgenoemde werd dertig miljoen euro overgemaakt naar Saint-Étienne, al blijft de achttienjarige verdediger in eerste instantie op huurbasis actief in de Ligue 1.

Zou jij Dayot Upamecano een goede aanwinst vinden voor Arsenal?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
9
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
7
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
0
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties