Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal zit niet stil en maakt druk werk van volgende contractverlenging

Laatste update:

White is een vaste waarde in het elftal van manager Mikel Arteta. De viervoudig international van Engeland miste nog geen minuut dit Premier League-seizoen en vormt een zeer solide defensie met doorgaans William Saliba, Gabriel Magalhães en Oleksandr Zinchenko.

Jurriën Timber werd deze zomer binnengehaald als concurrent van White, maar raakte al snel zwaar geblesseerd aan zijn knie. De ex-Ajacied komt dit seizoen niet meer in actie voor Arsenal en lijkt ook te moeten vrezen voor het EK in Duitsland van volgend jaar zomer.

The Gunners zijn goed aan het seizoen begonnen. De ploeg van Arteta gaat samen met aartsrivaal Tottenham Hotspur aan kop in de Premier League en hoefde tot dusver pas zes doelpunten te incasseren. In de Champions League werd overtuigend gewonnen van PSV (4-0), al gingen de Engelsen op bezoek bij RC Lens wel onderuit (2-1).

Arsenal ziet in White een belangrijke steunpilaar van het jonge elftal dat dit seizoen wederom een gooi gaat doen naar de landstitel. De Engelsman wil zelf niets liever dan bij Arsenal blijven, waardoor er snel witte rook wordt verwacht.

De Londenaren zijn al lange tijd bezig om de (jonge) sterkhouders van het elftal langer te binden. Zo verlengden onder anderen Saliba, Bukayo Saka, Martin Ødegaard en Aaron Ramsdale hun contract al met enkele jaren.

Laatstgenoemde is in de pikorde inmiddels echter voorbijgestreefd door David Raya, die deze zomer overkwam van Brentford. Arsenal nam naast Raya en Timber ook Declan Rice (24) en Kai Havertz (24) over van respectievelijk West Ham United en Chelsea.

Meer nieuws

Bayer Leverkusen scoort vijfmaal en blijft ongeslagen; Frimpong maakt zijn 14e
1
Liverpool verslaat Tottenham mede dankzij uitblinkende Gakpo en beauty Elliott
8
Taylor kijkt direct na wedstrijd op zijn telefoon: 'Ik had appje van Jade Anna'
1
Ongelofelijk maar waar: Ten Hag verliest Harry Maguire aan een spierblessure
6
Live meepraten in de Eredivisie: Feyenoord - PEC Zwolle
2
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties