Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arteta gewezen op Oranje-international: 'Hij is niet de grootste verdediger'

Laatste update:

"Ik vind Nathan Aké nog steeds een goede speler", oordeelt Robson in een onderhoud met Love Sport Radio. "Er geen geruchten dat hij terugkeert bij Chelsea, dat hem voor een bepaald bedrag (terugkoopclausule van 47 miljoen euro, red.) kan terughalen. Het is een goede centrumverdediger, dat staat buiten kijf. Hij is niet de grootste verdediger, maar Aké doet het goed en iemand die op waardering van Arteta kan rekenen. Als ik iemand van Bournemouth zou halen, dan is het Aké."

Marcelo Bielsa: 'Arsenal koos Mikel Arteta niet alleen omdat hij assistent van Josep Guardiola was'

Aké stond eerder enkele jaren onder contract bij Chelsea, al bleef een definitieve doorbraak in de hoofdmacht uit. Bournemouth nam de Oranje-international in 2016 op huurbasis over, om de mandekker een jaar later definitief aan te trekken. The Cherries legden destijds circa 23 miljoen euro neer voor Aké, wat een clubrecord was voor Bournemouth. De Nederlander in Engelse dienst is wegens een hamstringblessure nog enkele weken uit de roulatie.

Robson laat tevens zijn licht schijnen over de situatie rondom Pierre-Emerick Aubameyang. De Gabonese aanvaller lijkt Arsenal te willen verlaten, afgaande op verhalen in de Engelse media. De aanvoerder, met een contract tot medio 2022 in het Emirates Stadium, overweegt naar verluidt zijn opties. "Ik denk dat Aubameyang blijft. Dat moet ook wel, want hij is een geweldige afmaker die Arsenal al vaak heeft gered. Hij scoort vaak als ze niet goed spelen en daarnaast is de samenwerking met Alexandre Lacazette erg goed." Aubameyang kwam tot dusver tot 56 treffers in 89 duels voor Arsenal sinds zijn overgang van Borussia Dortmund naar de Premier League in januari 2018.

Waar zou Nathan Aké het beste passen?

Meer nieuws

Engelse pers kiest Manchester City-ster als beste speler van de Premier League
1
'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
7
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
9
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
17
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
9
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties