Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arteta: 'In mijn ogen kan hij jarenlang dé rechtsback zijn van Arsenal'

Laatste update:

In voorgaande jaren hield Bacary Sagna hem op de bank en na zijn vertrek kwamen Mathieu Debuchy en Calum Chambers naar Arsenal. Debuchy staat er nu echter naast en Chambers kan niet alle wedstrijden spelen, lijkt het. Arsène Wenger gebruikte Bellerín al tegen Dortmund en als het aan Arteta ligt, zien de fans Bellerín vaker in actie. "Ik vind hem echt top. In mijn ogen hij jarenlang dé rechtsback zijn hier, mits hij de kans krijgt."

"In mentaal opzicht kan hij het hoogste niveau aan en hij heeft snelheid en techniek. Daarnaast is hij heel positief ingesteld. Ik praat veel met Héctor, hij loopt hier nu ook alweer wat jaren rond en we praten geregeld. Het is een jongen met veel zelfvertrouwen en we behandelen hem net zoals iedere andere speler", zegt Arteta. "Hopelijk groeit hij uit tot een topspeler binnen deze club."

Wie zie jij het liefst in de basis, de komende tijd?

Meer nieuws

Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
0
'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
6
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
1
Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
16
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
4
VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties