Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arteta 'vernedert' vaste keus in aanloop naar CL-ontmoeting met PSV

Laatste update:

"Ik begrijp niet wat Ramsdale heeft gedaan om gepasseerd te worden. Havertz, oké, maar Ramsdale heeft altijd uitstekend gepresteerd. Waarom wordt hij vernederd?", vraagt Morgan zich af op X. Arteta, die het woensdag met zijn ploeg opneemt tegen PSV, lichtte zijn keuze voor Raya voorafgaand aan de wedstrijd toe en benadrukte zijn voornemen om op alle posities binnen de selectie twee kwaliteitsspelers te hebben.

"Niemand is gegarandeerd van zijn plek in het elftal", sprak de Spaanse coach. "Ik ben ook niet gegarandeerd van mijn plek. We zijn hier om op het hoogste niveau te presteren en ons uiterste best te doen om wedstrijden te winnen. Dat geldt voor iedereen. Als we onszelf die norm opleggen, afgezien van externe factoren waar we geen invloed op hebben, hoeven we het niet groter te maken dan het is."

Het was voor het eerst sinds vorig jaar dat Ramsdale niet aan de aftrap van een Premier League-wedstrijd verscheen. Zijn vervanger, de deze zomer van Brentford gehuurde Raya, hield bij zijn officiële debuut meteen zijn doel schoon. "Ik heb als voornemen om iedereen bij het team te betrekken. Ongeacht de concurrentie moeten alle spelers een eerlijke kans op speeltijd hebben. Dat is mijn boodschap", aldus Arteta.

Op de vraag hoe hij hoopte dat Ramsdale zou reageren, was de Spanjaard glashelder. "Hetzelfde als Gabriel Jesus, hetzelfde als Kai Havertz, hetzelfde als Tomiyasu. We spelen met elf spelers. We spelen niet met tien of negen. Deze situatie is precies hetzelfde. We passen ons aan aan de kwaliteiten van onze spelers en proberen ze vanuit hun sterke punten te laten spelen. Sommige wedstrijden vragen om veranderingen."

Meer nieuws

Berghuis had vlak voor rode kaart ruzie met ballenjongen: 'Hoe verzin je dit?'
38
Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
14
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
6
Noa Vahle tegen Brobbey: 'Je liep na afloop woedend naar hem toe, wat zei je?'
16
Berghuis snapt niets van rode kaart; Van 't Schip geeft details over arbiter
38

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties