Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Arteta wil twee knopen doorhakken en komt uit bij Depay'

Laatste update:

Lacazette staat tot medio 2022 onder contract bij Arsenal en wordt in de Engelse media gelinkt aan een vertrek, terwijl de club hoe dan ook actie moet ondernemen omtrent Aubameyang. Het contract van de Gabonees loopt volgend jaar af, waardoor Arsenal twee opties heeft deze zomer: verkopen of verlengen. Wanneer Aubameyang in Londen blijft zonder zijn contract te verlengen, kan hij over een jaar transfervrij vertrekken. Hij is reeds gelinkt aan Paris Saint-Germain, Barcelona en Internazionale.

Met oog op het vertrek van minimaal een van deze spelers is Depay in beeld gekomen bij Arsenal. Volgens Le10Sport past de ex-aanvaller van Manchester United perfect in het profiel van de club. Arteta zou Depay hoog hebben zitten vanwege zijn kwaliteiten en persoonlijkheid. De Franse krant wijst naar de contractsituatie van de ex-PSV'er bij Lyon. Depay staat nog tot medio 2021 onder contract in Frankrijk en verkeert daardoor in dezelfde situatie als Aubameyang.

Volgens de krant is Depay op zoek naar een nieuwe uitdaging. Van een eventuele overstap naar Arsenal is nog geen sprake, daar er nog geen actie is onderomen. De clubleiding van de Premier League-club wil eerst bekijken hoe de nabije toekomst van Lacazette en Aubameyang eruitziet. Mocht een van hen vertrekken uit het Emirates Stadium, dan zal de club aankloppen voor Depay.

Denk jij dat Memphis Depay goed bij Arsenal zou passen?

Meer nieuws

Bayern komt in eindeloze zoektocht naar opvolger Tuchel toch weer uit in PL
4
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: FC Dordrecht - FC Emmen
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
0
Klopp meldt zich op Instagram met prachtige afscheidsvideo voor Liverpool-fans
3
Live meepraten in de Bundesliga: TSG Hoffenheim - Bayern München
0
Live meepraten in de Bundesliga: Borussia Dortmund - Darmstadt 98
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties