Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arturo Vidal komt met bizar oordeel over Ten Hag: 'Kale mensen zijn ingewikkeld'

Laatste update:

"Hoe kan je Ronaldo op deze manier wegsturen?", vraagt Vidal zich hardop af. "Ten Hag is zo slecht binnengekomen bij United. Ronaldo was de doelpuntenmaker van dat elftal en dat ga je op deze manier met hem om, onbegrijpelijk", stelt Vidal in het interview. Ronaldo vertrok afgelopen winter naar Saudi-Arabië, nadat zijn contract bij United in goed overleg werd ontbonden.

De voormalig middenvelder van onder meer Bayern München, FC Barcelona en Juventus heeft wel een verklaring voor de in zijn ogen opmerkelijke keuzes van Ten Hag. "Kale mensen zijn nu eenmaal ingewikkeld. Zo zitten zij nou eenmaal in elkaar." Ten Hag werd na het wegsturen van Ronaldo derde met zijn ploeg en legde beslag op de Carabao Cup door in de finale op Wembley Newcastle met 2-0 te verslaan.

Eerder in opspraak
Vidal kwam eind augustus onder vuur te liggen na een uitspraak over Robert Enke. Enke kampte met depressie en pleegde in 2009 zelfmoord. In een livestream op Twitch ging het over de hoogtepunten uit de carrière van Vidal. De inmiddels 36-jarige middenvelder vertelde hoe hij zijn eerste doelpunt maakte in Europa. Vidal stond destijds onder contract bij Bayer Leverkusen en scoorde tegen Hannover '96, waar Enke onder de lat stond. "Het was mijn eerste doelpunt dat ik scoorde in Europa. Na een tijdje raakte de doelman in een depressie en pleegde zelfmoord", zei Vidal.

Meer nieuws

Parool ontdekt 'mysterie' bij Ajax: Louis van Gaal is géén lid
10
Perez is dodelijk: 'Hij is heel blij met zichzelf, maar zit op de bank'
21
Berghuis had vlak voor rode kaart ruzie met ballenjongen: 'Hoe verzin je dit?'
47
Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
14
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties