Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arveladze vliegt er na vier maanden uit bij tegenvallende Turken

Laatste update:

Arveladze was bezig aan zijn derde klus als zelfstandig hoofdtrainer. Hij was assistent van Louis van Gaal, Ronald Koeman en Dick Advocaat bij AZ en stond nadien op eigen benen bij Kayserispor en Kasimpasa. In de zomer maakte hij de opstap naar Trabzonspor, maar Arveladze kreeg de Storm van de Zwarte Zee niet aan de praat. Hij krijgt een ontslagvergoeding van twee ton mee.

Uit de elf wedstrijden onder zijn leiding haalde de club maar veertien punten en de dertiende plaats was het logische gevolg. Afgelopen weekend nog verloor Trabzonspor uit bij Istanbul Büyüksehir met 1-0 en dat bleek de druppel. Sadi Tekelioglu neemt de taken van Arveladze voorlopig over, totdat de club een nieuwe vaste trainer heeft gevonden. Sportief directeur Süleyman Hurma heeft overigens ontslag genomen.

Denk je dat Shota Arveladze snel een nieuwe club vindt?

Meer nieuws

Trainer AEK Athene is helemaal de weg kwijt en grijpt official bij de strot
0
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
70
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
29
KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3
'Ik had Van Dijk en De Vrij als teamgenoten, maar Sandler is het meest compleet'
14
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties