Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AS: Ajax en Nicolás Tagliafico sloten pact over transfersom

Laatste update:

Tagliafico ondertekende een verbeterd contract en kreeg de belofte vanuit Ajax dat de club in de zomer van 2020 mee zou werken aan een transfer. Volgens AS hebben beide partijen ook een afspraak over de hoogte van een transfersom gemaakt. De sportkrant uit Spanje verzekert dat Ajax in de zomer genoegen zal nemen met een transfersom van om en nabij 25 miljoen euro voor de Argentijns international van 27 jaar. Jack van Gelder meldde een jaar geleden in het programma Rondo van Ziggo Sport al dat Ajax en Tagliafico deze zomer voor een bedrag van twintig miljoen mocht vertrekken. Als de transfersom hoger uitvalt, dan wordt de rest van het bedrag verdeeld tussen Ajax en Tagliafico zelf, stelde Van Gelder.

De 25-voudig international speelt sinds januari 2018 voor Ajax en heeft zich sindsdien sterk ontwikkeld. De relatief lage vraagprijs voor het afkopen van zijn nog twee jaar doorlopende contract is voor veel clubs aantrekkelijk. Zo wil Paris Saint-Germain de linkerkant van de defensie versterken met Alex Telles, maar FC Porto vraagt dertig miljoen euro. De Franse club wil hooguit twintig miljoen euro betalen en als de onderhandelingen vastlopen, sluit men in het Parc des Princes niet uit het vizier naar Tagliafico te verleggen.

Tagliafico zou in de belangstelling staan van diverse clubs uit het buitenland. Barcelona zou hem graag in huis willen halen als vervanger van Júnior Firpo, die op de nominatie staat om het Camp Nou komende zomer te verlaten. Tagliafico moet bij Barça de nieuwe linksback worden die de concurrentiestrijd moet aangaan met Jordi Alba. Laatstgenoemde is al jarenlang de vaste linksachter van Barcelona en heeft binnen de lijnen een goede klik met Lionel Messi. Laatstgenoemde kent Tagliafico van de nationale ploeg van Argentinië, waar de twee al diverse interlands samen op het veld stonden.

Ajax maakte enkele weken geleden duidelijk dat de coronacrisis geen effect zal sorteren op de vraagprijzen voor de spelers. "We hebben vorig jaar met André Onana, Tagliafico en Donny van de Beek afgesproken dat ze nog een seizoen zouden blijven en dat we elkaar dan helpen om op zoek te gaan naar de volgende stap in hun carrière. Niets is veranderd. Er zal geen sprake zijn van vijftig procent korting, clubs kunnen dat vergeten", was algemeen directeur Edwin van der Sar duidelijk. "Grote clubs als Bayern München zijn van mening dat de transfersommen omlaag gaan in de komende windows, maar dat is makkelijker voor hen om te roepen want zij zijn de kopers."

Meer nieuws

Scorende Thijs Dallinga en Ibrahim Cissoko bezorgen Toulouse drie punten
0
Dumfries sneert op kampioensfeest met opvallend spandoek naar Theo Hernández
9
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
1
Cziommer onthult welke Premier League-trainer hij naar Ajax probeerde te brengen
1
Bologna speelt teleurstellend gelijk, mede door rode kaart voor Sam Beukema
8
Arsenal maakt het onnodig spannend tegen Tottenham, maar houdt druk op titel
51

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties