Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AS: Barcelona bereikt akkoord over tijdelijke transfer naar Madrid

Laatste update:

Cadena COPE wist onlangs al te melden dat Aleñá openstaat voor een tijdelijke verhuizing richting Getafe, om zo vaker aan spelen toe te komen. Het product van de Barcelona-opleiding heeft echter nog niet gesproken met trainer José Bordalas over zijn rol bij de Spaanse subtopper. Marca op zijn beurt kwam nog niet zolang geleden met het bericht dat Aleñá over belangstelling niets heeft te klagen. Meerdere clubs willen de middenvelder in januari overnemen.

Luque: 'Uitspraken Emmanuel Petit over racisme binnen Barcelona overvallen me'

Celta de Vigo is naar verluidt de belangrijkste rivaal van Getafe in de strijd om Aleñá. Daarnaast wordt de reservespeler van Barcelona ook in verband gebracht met Real Betis en Granada. Buiten LaLiga is er serieuze belangstelling van Tottenham Hotspur en AC Milan. Aleñá is overigens niet de enige speler die Barcelona tussentijds mag verlaten. De Spaanse kampioen luistert ook naar aanbiedingen voor bankzitters Ivan Rakitic en Moussa Wague.

Aleñá brak afgelopen seizoen door bij Barcelona en kwam uiteindelijk tot 27 optredens in de hoofdmacht. Deze jaargang is echter alles anders, mede door de komst van Frenkie de Jong. De 21-jarige middenvelder werd na het openingsduel met Athletic Club niet meer gebruikt door trainer Ernesto Valverde. Aleñá heeft naast De Jong ook te maken met Sergio Busquets, Arturo Vidal en Arthur Melo op het middenveld van Barcelona. Tevens is er de concurrentie van generatiegenoot Riqui Puig, door de Catalaanse grootmacht hoog aangeschreven.

Zie jij Carles Aleñá slagen bij Barcelona?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Beuker schetst ideale Ajax-trainer: 'Louis van Gaal een fantastisch voorbeeld'
13
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Johan Derksen oppert nieuwe trainer Feyenoord; Valentijn Driessen geeft tegengas
16
Tuchel wijst één zondebok aan na Bayern - Real: 'Hij was veel te hebzuchtig'
23
John van den Brom toont clubliefde en keert definitief terug bij Vitesse
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties