Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AS brengt naam van toptalent Takefusa Kubo in verband met Ajax

Laatste update:

Real Madrid nam Kubo vorige zomer over van FC Tokyo en stalt hem dit seizoen bij RCD Mallorca, waar hij voorlopig tot 3 doelpunten en 3 assists in 28 officiële wedstrijden kwam. Daarmee heeft de Japanse middenvelder zich in de kijker gespeeld en met name PSG zou uitermate gecharmeerd zijn. Technisch directeur Leonardo zou zich deze maand 'gefocust' hebben op het binnenhalen van Kubo, maar loopt volgens AS tegen 'twee muren' aan.

Niet alleen ziet Kubo niks in een contractaanbieding waarmee hij netto vier miljoen euro kan opstrijken in Parijs, maar ook Real Madrid heeft duidelijk gemaakt dat men geenszins van plan is om het toptalent van de hand te doen. Zijn tot 2024 lopende contract in de Spaanse hoofdstad bevat weliswaar een afkoopclausule, maar dan zal PSG op de proppen moeten komen met een bedrag van 250 miljoen euro. Er wordt gesteld dat PSG niet de enige gegadigde is voor Kubo, want er zouden nog 29 clubs belangstelling hebben.

AS noemt de namen van Ajax, Celtic, Lazio, AC Milan, Real Sociedad en Real Betis, terwijl er wordt benadrukt dat er nog acht andere Spaanse clubs interesse hebben. Vermoedelijk gaat het hier om clubs die de middenvelder willen huren en Real Madrid gaat op korte termijn kijken waar Kubo volgend seizoen gestald moet worden. Kubo, die in het verleden uitkwam voor Kawasaki Frontale, Barcelona, Yokohama F Marinos en Tokyo FC, zou zelf na de zomer hopen op een kans bij de hoofdmacht van Real Madrid.

Moet Ajax Takefusa Kubo huren?

Meer nieuws

Ricky van Wolfswinkel hakt definitief knoop door over toekomst bij FC Twente
6
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
1
Josip Sutalo openbaart waarom hij een teleurstellend debuutseizoen kent bij Ajax
19
Pascal Jansen geeft duidelijk antwoord als hem wordt gevraagd naar Ajax
11
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
11
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties