Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AS Monaco benadrukt: 'We kunnen niet beloven dat Mbappé blijft'

Laatste update:

Vadim Vasilyev is onder de indruk van de prestaties van Mbappé, die met Monaco jacht maakt op de landstitel en de winst van de Champions League. "Hij heeft een ongelooflijk potentieel", zo erkent de vice-voorzitter. "Hij is heel erg serieus, als persoon en als voetballer. Het is indrukwekkend om te zien hoe hij omgaat met alle aandacht van de media. Het begint eigenlijk uit de hand te lopen."

Kylian Mbappé kwam vorig seizoen niet verder dan één goal in veertien duels

"Hij heeft ouders die weten hoe deze wereld in elkaar steekt, ze zijn intelligent en ik ben ervan overtuigd dat hij op de juiste plek is om van zijn loopbaan en van zichzelf te genieten. Hij is het kind van de club", zo benadrukt Vasiliyev. "Hij is het beste voorbeeld van de kwaliteit van onze jeugdopleiding. Hij zorgt ervoor dat we trots kunnen zijn. We zijn al voorzichtig begonnen met gesprekken om Kylian langer te behouden. Hij is blij, alles gaat goed, we hebben een project en we hoeven niets anders te doen."

De plaatsing voor de kwartfinales van de Champions League betekent een forse financiële injectie. Hoe anders was het in de zomer van 2015, toen de club met tekorten kampte en spelers verkocht moesten worden. "Het budget is in balans. Ja, ik word vaak opgebeld. Maar ik luister niet. Ik onderhandel momenteel met geen enkele club over een van onze spelers. We focussen ons op het einde van het seizoen en daarna zien we wel."

"Dat maakt nou eenmaal onderdeel uit van een club als AS Monaco", vervolgt Vasilyev. "Spelers komen en gaan. Djibril Sidibé wilde liever voor Monaco dan Arsenal spelen, en nu zit hij in de selectie van het nationale elftal. En kan hij naar grote clubs in Europa. Dat verdient hij. Ik ben trots op ons project. We zijn goed bezig, zonder financiële druk. Vorig jaar gingen er geen spelers weg en konden we de selectie versterken. Dat is het bewijs dat we op een intelligente manier met transfers kunnen omspringen, zónder de druk dat spelers weggaan. Kan ik garanderen dat Mbappé blijft? Nee, dat kan ik niet beloven en dat kan de club ook niet beloven. Dergelijke beloftes bestaan niet in het voetbal, in ieders privéleven en in de samenleving. Ik kan daar geen antwoord op geven."

Kylian Mbappé doet er goed aan om nog een seizoen bij AS Monaco te blijven

Meer nieuws

Boskamp gelooft uitleg Van Bronckhorst over Feyenoord niet: 'Rot toch op!'
15
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
17
Sherida Spitse zorgt voor zinderend slot van titelstrijd FC Twente en Ajax
26
De Graafschap laat na enthousiaste reacties leden stemmen over logoverandering
8
Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain
67
Dortmund begint met Maatsen en zonder Malen; Mbappé in de CL wél in de basis
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties