Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AS Monaco houdt stand tegen Lyon; Wallace trapt na op enkels Umtiti

Laatste update:

AS Monaco - Olympique Lyon 0-0
Lyon liet de bal in de beginfase uitstekend gaan en Monaco kon maar geen grip krijgen op de wedstrijd. De bezoekers zetten Danijel Subasic in de eerste helft driemaal aan het werk, maar de grootste kans was voor Dimitar Berbatov. De Bulgaar ondervond echter te veel hinder van Milan Bisevac en kopte tegen de paal. De verdediger van Lyon moest het strijdtoneel even later vanwege een blessure verlaten en ook Andrea Raggi viel uit. Na die blessures daalde het tempo in de wedstrijd en viel er voor rust weinig meer te beleven. Beide ploegen namen weinig risico en leken bang te zijn om fouten te maken.

Monaco speelde een betere tweede helft en dacht ook even op voorsprong te komen, maar een treffer van Joao Moutinho werd afgekeurd. Tegen de gang van het spel in liet Lyon zich even later ook in aanvallend opzicht gelden, maar Nabil Fekir wist een prachtige pass van Yoann Gourcuff niet te verzilveren. Monaco mocht overigens nog van geluk spreken dat het met tien man mocht blijven staan, want verdediger Wallace trapte keihard op de enkel van Samuel Umtiti, maar dat incident ontging de scheidsrechter. Er zou echter geen goal meer vallen in Stade Louis II en daardoor kwam er na zeven duels een einde aan de zegereeks van Lyon.

Caen - Saint-Étienne 1-0
Saint-Étienne hoopte in het spoor te blijven van nummer drie Paris Saint-Germain, maar leed zijn tweede competitienederlaag op rij. De thuisploeg kwam op slag van rust op voorsprong: Landry N'Guemo zette Nicolas Seube van de bal af en gaf het leer mee aan Julien Féret, die na een mooie solo doeltreffend uithaalde. Na een uur was Caen ook nog dicht bij de 2-0, maar Herve Bazile hakte naast. In de slotfase miste ook Emiliano Sala nog een enorme kans, want hij schoof het leer voor open doel zomaar in de handen van de keeper. Ricky van Wolfswinkel deed de hele wedstrijd mee, maar kon een nederlaag dus niet voorkomen.

-

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties