Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AS Monaco komt niet verder dan de lat en knoeit in leeg thuisstadion

Laatste update:

Monaco, dat reeds won van Girondins Bordeaux (0-2) en Montpellier (4-1) was zonder de steun van de thuisfans wel sterker dan de bezoekers uit Zuid-Frankrijk. Emmanuel Rivière, die dit seizoen al vier keer scoorde, hielp in de beginfase de nodige kansen om zeep. De uitstekend spelende Aymen Abdennour greep tijdig in alvorens de aanvaller had kunnen uithalen, Rivière schoot later naast en vond ook nog doelman Ali Ahamada op zijn weg. Het wachten was simpelweg op de openingstreffer van les Rouge et Blanc. Yannick Ferreira-Carrasco knalde na een half uur van dichtbij over.

Toulouse verliet zo nu en dan de eigen helft en kreeg voor rust twee goede kansen om brutaal de leiding te nemen. Óscar Trejo's afstandsschot werd gepareerd door Danijel Subasic en op slag van rust schoot hij over. Ranieri bracht James Rodríguez, die op de bank begon vanwege een lichte heupblessure, voor de tweede helft in het veld, maar dat veranderde niets aan het scoreverloop. Toulalan mikte met een afstandsschot nog op de deklat, maar verder kwamen de Monegasken niet meer. Monaco gaat volgende week op bezoek bij Olympique Marseille.

-
Moet AS Monaco de transfermarkt nog op?

Meer nieuws

Thomas Müller heeft opmerkelijk verzoek aan fans van Bayern: 'Kijk in je kast!'
1
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
0
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
13
Driessen weet waarom Alex Kroes Ajax-collega Van Praag niets kwalijk neemt
2
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
25
Manchester United is bereid om iedereen te verkopen, behalve deze drie spelers
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties