Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AS Monaco legt overtuigende Braziliaan voor vier jaar vast

Laatste update:

Fabinho verliet in 2012 de opleiding van Fluminense om zijn droom na te jagen in Portugal, maar werd meteen verhuurd aan Real Madrid. Daar speelde hij het hele seizoen bij het tweede elftal, voordat José Mourinho hem op de valreep nog een debuut gunde in het eerste. Tegen Málaga mocht Fabinho een kwartier voor het einde invallen.

Na zijn jaar in Madrid verkaste de Braziliaan op huurbasis naar AS Monaco. Trainer Leonardo Jardim maakte veelvuldig gebruik van de verdediger en stelde hem vrijwel zonder uitzondering op. Ook in de Champions League was Fabinho een vaste waarde en bovendien werd hij al eens bij de Braziliaanse nationale ploeg geroepen: debuteren als international lukte hem nog niet. Nu blijft hij in het prinsendom, met een vierjarig contract op zak.

Fabinho heeft een mooie toekomst voor zich

Meer nieuws

Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
0
FC Barcelona herovert plek twee dankzij hattrickheld Robert Lewandowski
2
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
2
Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
20
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
14
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties